Pepozzz Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: υπάρχει κάποιος τρόπος να ρωτήσουμε κατευθείαν στον ΟΤΕ για το πότε υπολογίζουν να ενεργοποιηθεί η γραμμή ή μήπως είναι ηλίθια ερώτηση; (έχω πάρει το Forthnet ADSL in a box). Επίσης: εγώ έκανα την αίτηση μέσω της σελίδας της Forthnet όπου και ζητά (στο πάνω μέρος της αίτησης) τον σειριακό αριθμό και τον κωδικό που αναγράφονται στο πάνω μέρος της αίτησης που βρίσκεις στο κουτί. Με τον σειριακό ΟΚ. Στην online αίτηση έλεγε ότι ο κωδικός είναι 5ψήφιος ή 6ψήφιος ενώ στο χαρτί που είχα εγώ ήταν 4ψήφιος. Πήρα τηλ. στην εταιρεία και η κοπέλα ή δούλευε πρώτη μέρα ή ... Δεν ήξερε καν ότι μπορείς να κάνεις online την αίτηση! Ρώτησε κάποιους συναδέλφους της και μου είπε ότι ΟΚ. Έχει κανείς αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα και αν ναι ήταν όντως όλα ΟΚ; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 min anisixeis pepozzz me ton siriako.afou sou ipan oti einai entaxei tote ine entaxei,.na rotiseis ton ote pote tha ginei i energopoisi ine san na rotas ton bill gates pote tha ftiaxei sosta windows.min anisixeis.min kolas me ton siriako.ola tha ginoun.:)to oti exei alaxei to noumero tou siriakou se poio mikro den einai kati na anisixeis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsaganos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: υπάρχει κάποιος τρόπος να ρωτήσουμε κατευθείαν στον ΟΤΕ για το πότε υπολογίζουν να ενεργοποιηθεί η γραμμή ή μήπως είναι ηλίθια ερώτηση; (έχω πάρει το Forthnet ADSL in a box). Επίσης: εγώ έκανα την αίτηση μέσω της σελίδας της Forthnet όπου και ζητά (στο πάνω μέρος της αίτησης) τον σειριακό αριθμό και τον κωδικό που αναγράφονται στο πάνω μέρος της αίτησης που βρίσκεις στο κουτί. Με τον σειριακό ΟΚ. Στην online αίτηση έλεγε ότι ο κωδικός είναι 5ψήφιος ή 6ψήφιος ενώ στο χαρτί που είχα εγώ ήταν 4ψήφιος. Πήρα τηλ. στην εταιρεία και η κοπέλα ή δούλευε πρώτη μέρα ή ... Δεν ήξερε καν ότι μπορείς να κάνεις online την αίτηση! Ρώτησε κάποιους συναδέλφους της και μου είπε ότι ΟΚ. Έχει κανείς αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα και αν ναι ήταν όντως όλα ΟΚ; Ευχαριστώ! Το ίδιο ακριβώς έκανα κι εγώ σήμερα και μου είπαν ότι είναι πλεόν είναι 4ψήφιος ο κωδικός και δεν έχει πρόβλημα. Αν σου ενεργοποιηθεί η γραμμή ή αν έμαθες κάτι σχετικά με την ενεργοποίηση γράχε ένα μηνυματάκι για να δούμε και πόσες μέρες κάνει τελικά αυτή η ενεργοποίηση!.. Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 kanonika ine mexri 10 meres.tora ama ginei tipota paraxeno apo ote mporei na argisei parapano. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metmat Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Ρε παιδιά, όταν η forthnet λέει στη σελίδα της ότι η προσφορά του adsl in a box για έναν επιπλέον μήνα ισχύει για ενεργοποιήσεις που θα γίνουν μέχρι 30/11/2005 εννοεί την ημερομηνία που γίνεται η αίτηση ή την ημερομηνία που σου κάνει τη χάρη ο ΟΤΕ να ενεργοποιήσει τη γραμμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malanos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 εδώ και είκοσι μέρες υποτίθεται μου ενεργοποίησαν τησύνδεση... μια δυό μέρες μπήκα και αυτό ήταν... επικοινώνησα αμέτρητες φορές μ αυτούς και αυτό ήταν... θα δούμε όλο μου λένε ... κάνε μήνυση άμα θέλεις κάνε ότι θές ... εγώ είμαι τμήμα πωλήσεων τι να κάνω... το τεχνικό τμήμα:ο οτέ φταίει... εγώ ρε παιδιά πλήρωσα 130 ευρώ για να έχω dsl και μπαίνω μέσω dial up... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Εμένα η forthnet που ενεργοποίησε το ADSL σε 10 μέρες και μέχρι τότε μου έδωσε παράταση 5 μέρες επιπλέον την σύνδεση ISDN 128 που μου έληγε εκείνες τις μέρες. Οπότε μόνο παράπονο δεν μπορώ να πω οτι έχω. Δεν ξέρω, εμένα η FORTHNet μου φαίνεται απο τις καλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα (ως Provider βέβαια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Ρε παιδιά, όταν η forthnet λέει στη σελίδα της ότι η προσφορά του adsl in a box για έναν επιπλέον μήνα ισχύει για ενεργοποιήσεις που θα γίνουν μέχρι 30/11/2005 εννοεί την ημερομηνία που γίνεται η αίτηση ή την ημερομηνία που σου κάνει τη χάρη ο ΟΤΕ να ενεργοποιήσει τη γραμμή; pote ekanes tin aitisi opote tha ton pareis.file malanos an i grammi exei provlioma gia ton a b logo i forthnet kai i kathe forthnet den mporei na sou kanei kati giati einai stin mesi o ote pou koitaei tis vlaves.einai merika apla pragmata prospathiste na katalavete.mou thimizei tin periptosi mou me to pioneer an kai ine allo proion.pos na zitiso ta resta apo to plaisio pou to pira otan i intersys pou ta ferne epeze min po ti .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pepozzz Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Το ίδιο ακριβώς έκανα κι εγώ σήμερα και μου είπαν ότι είναι πλεόν είναι 4ψήφιος ο κωδικός και δεν έχει πρόβλημα. Αν σου ενεργοποιηθεί η γραμμή ή αν έμαθες κάτι σχετικά με την ενεργοποίηση γράχε ένα μηνυματάκι για να δούμε και πόσες μέρες κάνει τελικά αυτή η ενεργοποίηση!.. Thanks! Λοιπόν, όσο κουφό και αν ακούγεται (τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά) ενώ σήμερα το πρωί, ημέρα Σάββατο, η γραμμή δεν είχε ενεργοποηθεί, ενεργοποιήθηκε το μεσημέρι (ο τετραψήφιος κωδικός δεν αποτέλεσε πρόβλημα δηλ. φίλε tsaganos!). Από όλους τους γνωστούς είχα μάθει ότι μόνο τις καθημερινές μπορεί να ενεργοποιηθεί! Οπότε κουφάθηκα που είδα ότι dsl connection established! Τέλος πάντων, την αίτηση την είχα κάνει πριν 12 μέρες, περάσαν δηλ. 9 εργάσιμες. Η απορία μου είναι η εξής: πήρα τηλ. την Forthnet για να ρωτήσω για τον κωδικό και το παιδί που το σήκωσε μου είπε ότι δεν τους έχει δοθεί ακόμη η ειδοποίηση περί ενεργοποίησης της γραμμής από τον ΟΤΕ. Η πιο λογική εξήγηση είναι ότι σήμερα που ενεργοποιήθηκε η γραμμή η Forthnet δεν δουλεύει, απλά σηκώνει τα τηλέφωνα! Για αυτό και δεν μπορεί να μου δώσει κωδικό αλλά να πάρω τηλ. την Δευτέρα και να συνεννοηθώ. Κάτι έχω ακούσει όμως για demo κωδικούς μέχρι να σου παρέχουν τους οριστικούς. Ξέρει κανείς μήπως πώς μπορώ να αποκτήσω κι εγώ έναν;!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLISS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Tetarth meshmeri (arga) ekana thn aithsh, Paraskeuh prwi prwi h dsl leitourgouse. De zhthsa tipota allo apo ton ote -gia na peis oti mou kanane xarh-. Oute modem, oute sundromh, oute kan diaxwristh. Gia na tsekarw ta antanaklastika tous, kalw to 134 kai tous rwtaw an energopoih8hke h dsl mou (to apogeuma paraskeuhs). Mou lene: "oxi akoma (!), alla eiste se teliko stadio..." To modemaki kostise 11e, sto paketo tou (palio montelo alcatel, agora mesw web) Sundromh HOL-RAM tzampe apo filo pou tou perisseue. Katebazw me 40Kb (sun.com) kai 35-38 apo rapidshare. OK, se sxesh me ta 12Mbit pou afhsa, ta 40k einai mia geloiothta, poso mallon an analogistoume to kostos. Eprepe omws na epistrepsw sthn psorokwstaina. Hdh exw 3ekinhsei diadikasies na fugw pali. Alla na fugw TREXONTAS apo auto mpordelo, se ola ta epipeda. TREXONTAS! edit: na pros8esw oti otan ekana thn aithsh, rwthsa ton upallhlo an 8a me enhmerwsoun gia thn energopoihsh, kai h apanthsh htan eu8eia kai kofth: OXI, me ufos les kai tou zhthsa na mou danisei th gunaika tou. Meta apo pieseis mou, dexthke na shmeiwsei estw to #cell mou, alla mou eipe na mhn perimenw enhmerwsh... To xeirotero einai oti o tupos me to ufaki, fainotan neos kai oxi apo ta lamogia pou 8a bgoun me prowres sunta3eis sta 40x tous, merikwn xiliadwn euro... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Λοιπόν, όσο κουφό και αν ακούγεται (τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά) ενώ σήμερα το πρωί, ημέρα Σάββατο, η γραμμή δεν είχε ενεργοποηθεί, ενεργοποιήθηκε το μεσημέρι (ο τετραψήφιος κωδικός δεν αποτέλεσε πρόβλημα δηλ. φίλε tsaganos!). Από όλους τους γνωστούς είχα μάθει ότι μόνο τις καθημερινές μπορεί να ενεργοποιηθεί! Οπότε κουφάθηκα που είδα ότι dsl connection established! Τέλος πάντων, την αίτηση την είχα κάνει πριν 12 μέρες, περάσαν δηλ. 9 εργάσιμες. Η απορία μου είναι η εξής: πήρα τηλ. την Forthnet για να ρωτήσω για τον κωδικό και το παιδί που το σήκωσε μου είπε ότι δεν τους έχει δοθεί ακόμη η ειδοποίηση περί ενεργοποίησης της γραμμής από τον ΟΤΕ. Η πιο λογική εξήγηση είναι ότι σήμερα που ενεργοποιήθηκε η γραμμή η Forthnet δεν δουλεύει, απλά σηκώνει τα τηλέφωνα! Για αυτό και δεν μπορεί να μου δώσει κωδικό αλλά να πάρω τηλ. την Δευτέρα και να συνεννοηθώ. Κάτι έχω ακούσει όμως για demo κωδικούς μέχρι να σου παρέχουν τους οριστικούς. Ξέρει κανείς μήπως πώς μπορώ να αποκτήσω κι εγώ έναν;!!! tha pareis tilefono stin forthnet kai simera kiolas kai tha tous peis oti thes mia demo sindesi gia 3 imeres.kai tha sou dosoun mia kai tha pexeis kanonika efoson exei energopoiithei i grammi.kai tha to po gia 100 fora o ote den pernei til kai leei o kostas exei adsl i maria exei adsl o petros exei adsl.afou energopoiithoun oles oi grames kai to mathei kai o ote basika stelnei san maziko aitima energopoiisis grammis gia auto kai auti i kathisterisi.poles fores bebea to oti sigxronizei den simenei oti tha pesei i grammi alla min sto gkantemiaso. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLISS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 o ote den pernei til kai leei o kostas exei adsl i maria exei adsl o petros exei adsl.afou energopoiithoun oles oi grames kai to mathei kai o ote... e aloimono... oxi san tous xaxolous tous eglezous pou sou stelnoun mexri kai me email, me leptomeries se ti stadio briskesai, kai automatws se enhmerwnoun, to epomeno second tis energopoihshs. Ekei einai ligo mamales o tom, o jerry kai h jane giauto tous enhmerwnoun. Ekei bebaia mporei na ginetai automatws kai 3exwrista gia ton ka8ena, anti na paizoun me tis tapes twn bareliwn, afhnontas to 8ema na wrimasei.... Ektos autou xanoun kai alla wraia, opws p.x. to gnwsto spor ths osfrushs twn onuxwn. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 edo ola ginontai san to jack daniels.se ligo tha zitiseis kai site pou na sou leei kai se ti stadio brisketai i energopoiisi.ama pareis bebea tha sou poun pou brisketai giati einai kati pou mathenetai alla oxi na to deis kai se kana site.kai panta me ton ote to na sou pei oti ise sto teliko stadio gia na pareis porta kai esi na briskeis sto teliko stadio prin fas podi gia na figeis exo apo tin porta.logika stelnoun kimeno oti energopoiithikan tosoi pelates alla entaxei min imaste kai emeis paraxenoi.giati autos pou tha sou energopoiisei tin grammi mexri na to pei ston proistameno kai o ote ston provider ktl tha perasei esto kai misi mera.eno esi tha to deis apeuthias me to pou tha sigxronisei.kai otan sigxronizei den simenei oti ise etoimos.iparxoun kai alla stadia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malanos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 pote ekanes tin aitisi opote tha ton pareis.file malanos an i grammi exei provlioma gia ton a b logo i forthnet kai i kathe forthnet den mporei na sou kanei kati giati einai stin mesi o ote pou koitaei tis vlaves.einai merika apla pragmata prospathiste na katalavete.mou thimizei tin periptosi mou me to pioneer an kai ine allo proion.pos na zitiso ta resta apo to plaisio pou to pira otan i intersys pou ta ferne epeze min po ti .... ναι ρε μεγαλε αλλα πάω για μήνα και υπεύθυνη απάντηση δεν έχω.... θα μου δώσεις πίσω τα 130 ευρώ?μετά ναι θα λέω η φορθνετ είναι η καλύτερη για τα άλλα θύματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shinta Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Gia auton ton logo den pernoume pote boxies... imo toulaxiston. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.