geo9419 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Αγόρασα το πακετο για adsl της forthnet απο το πλαισιο. Ο υπάλληλος αφου μου συμπλήρωσε την αιτηση και την εστειλε με fax στην forthnet μου εξηγησε οτι η εταιρια θα αναλαβει τα υπολοιπα και θα με ενημερωσει τηλεφωνικος για το ποτε θα ενεργοποιηθει η γραμμη στο ονομα της forthnet βεβαιως. Εδωσα κανονικα τα στοιχεια μου τα τηλεφωνα κτλ. Η αιτηση ειχε γινει 10 Οκτωμβριου. Εντω μεταξυ στις 6 Νοεμβριου συνδεσα το modem/router που ειχε το κουτι για να δω πως θα τα τοποθετησω οταν με το καλο γινει η συνδεση. Αφου ακολουθησα τις οδηγιες εβαλα τα passwords kai username της HOL που ειχα αγορασει με το RAM και το internet εκανε κανονικά συνδεση. Το περιεργο ειναι οτι απο την ΦΟΡΤΗΝΕΤ δεν εχω κανενα νεο και δεν ξερω απο ποτε εγινε η ενεργοποιηση της γραμμης και απο ποτε θα αρχισει να μετραει το τριμηνο +μηνας δωρο. Φυσικα εχοντας την γραμμη της HOL μεχρι τον γεναρη δεν ξερω αν θα πρεπει να τους ειδοποιήσω. Αυτο που θελω να μαθω ειναι ποια ειναι η συνηθης τακτικη των εταιρειων για να ενημερωνουν τους πελατες και απο ποτε αρχιζει να μετραει ο χρονος των πακετων. Ο υπαλληλος στο πλαισιο μου ειπε απο την στιγμη της ενεργοποιησης και οχι της αγορας. Εφοσον δεν γνωριζω ακομα απο την φορθνετ επισημα αυτο το γεγονος ωστε να εχω και το password του account μου δεν πρεπει να μετραει ακομα αυτος ο χρονος.
MindControl Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Kai mena prin peripou 1 1/2 mina enas gnostos mou trabi3e ta idia. Akrivos idia periptosi me sena ! Pantos auto pou diapistono ego kathos pernaei o kairos einai oti den uparxei stoixeiwdeis ixnos epaggelmatikotitas pleon edo sto ellada!! Kanena , kai auto allwste fainetai .. Pare thlefono kai tin forthnet kai to katastima pou ekanes to connection kai brise tous, giati mallon den mporeis na eleg3eis to gegonos tis enar3is tis xrewseis kai pios 3erei poia date tha sou orisoun os arxi energopoihshs. Den einai gia ta + - 1 - 2 Euro pou isos plirosis parapano alla einai gia to gamoto se periptosi pou ton paizoun oloi kai den tous endiaferei o telikos pelatis pou EXEI PANTA DIKIO !!!!!! MindControl
poulinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 to aitima sou paei ston ote.o ote energopoiei tin grammi sou kai afou tou erthei i orexi enimeronei ton isp oti energopoiithiek i grammi.i forthnet sou bgazei se misi ora username kai password kai sou leei oti exete energopoiithei.to provlima einai oti i grammi mporei na energopoiithike 5 tou minos alla den simenei oti o ote gia kathe mia grammi tha pernei til kai tha leei autos pezei ekeinos pezei.ginetai kapos mazika.i xreosi xekinaei apo tin stigmi pou tha sou dothei username kai password apo tin forthnet.apo ekeini tin stigmi xekinaei to trimini opote min agxonesai.MIND CONTROL KALA TA LES KAI ESI ALLA tha diafoniso se ena o pelatis den exei panta dikio giati iparxoun apiroi stupid ekei exo pou den xeroun pou pane ta tessera kai zitane ta panta.oxi na kaneis egkatastasi adsl kai na sou leei na tou peraseis kai kalodia reumata.mipos ekei o pelatis exei dikio?mipos na tou kathariso kai tin kouzina?xixi.
skoy Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 yeap... emena simera mou energopoiithike i grammi apo ton ote, pira tin forthnet na mou dosoun tous kwdikous alla mou eipan oti apo ton ote den exoun parei apantisi kai mou dwsan mia demo...
dimitris__ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Εμένα μου στείλαν με SMS το user/pass μόλις ενεργοποιήθηκε (2 βδομάδες). Με πήραν στο κινητό για να μου θυμίσουν ότι λήγει σε μερικές μέρες. Άψογοι. Αν λες ότι φέρθηκαν αλλιώς σε σένα, μάλλον έχουν την καλή πρόθεση σαν εταιρία, αλλά δεν μπορούν να εφαρμόσουν την πολιτική τους σε όλο το προσωρικό. Κρίμα.
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 bre paidia panta gia oles tis eteries iparxoun ta kala logia kai ta asxima.pare paradigma logia gia to plaisio logia gia to e-shop logia gia olous tous provider.to mono pou brizoun oloi einai o ote.nai pragmati dinoun demo gia merikes meres gia na pexeis mexri na erthei i official apantisi apo ton ote.
capthookb Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 geo9419 επειδή θέλω να πάρω κι εγώ, να σε ρωτήσω ποιο ακριβώς πακέτο πήρες; το απλο (ADSL in a box) ή το ADSL in a box PLUS; Το ADSL in a box μήπως ξέρεις τι modem έχει και αν έχει ethernet ή ζητάω πολλά;
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 to adsl in a box exei crypto f200 pou ine usb.min pareis usb alla kalitera i to plus i genikos ena router
capthookb Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Ναι γι'αυτό ρωτάω, δε θέλω να έχει μόνο usb, γιατί το θέλω για Linux κυρίως. Δηλαδή κανένα άλλο πακέτο δεν έχει modem με ethernet; Λέω για πακέτο επειδή γλιτώνεις κάποια έξοδα στην αρχή.
geo9419 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 το ADSL in a box PLUS εχω αγοράσει που εχει modem/router και ειναι και wireless γιατι ήθελα να συνδεσω και το λαπτοπ μου που υποστηριζει wireless internet. Σκεφτομουνα το απλο πακετο αλλά το USB ειναι μανικι για συνδεση με ιντερνετ και θα υπερφορτιζε τον υπολογιστη μου. Ακουσα ακομα αρνητικα σχολια σε διαφορα φορουμ για τετοιου ειδους συνδεσεις και το απεφυγα νομιζω ειναι πολυ καλυτερα να προτιμησεις καποιο καλο μοντεμ και οχι αυτο που προτεινουν τα κουτια. Το συγκεκριμενο που χρησιμοποιω ειναι αρκετα καλο και είμαι πολυ ευχαριστημένος χωρις να ειμαι ειδικος σε τετοια θέματα.
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 genikos oxi usb .pare kati pou ine ethernet.ena zyxel esto kai to crypto i speedtouch an thes pio ftina.
faulpelz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 ayto to "oi pelates exoun panta dikio".. einai kai kapos eironiko nomizo e?..
Luxx Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 εξακολουθω να λεω οτι τεραστιο ρολο παιζει και η περιοχη στην οποια μενεις.. σε εμας εγινε ενεργοποιηση της γραμμης απο οτε, μεσα σε 2 μερες, demo απο forthnet μεσα σε μιση ωρα και μετα την ληξη του demo, καναμε τηλεφωνο και μας βαλανε αμεσως την γραμμη!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.