_LunaTiC_ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Thelw ena programma pou na mou leei poso bandwidth katanalwnei kathe programma pou xrisimopoiei to internet, elafru kai na min einai to netlimiter... Euxaristw..
Italos20v Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δες μήπως σου κάνει το Netpeeker. Είναι παρόμοιο με το Netlimiter. Κάπου έχει ξανασυζητηθεί το θέμα.
_LunaTiC_ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 tha dokiamasw arxika to cFosSpeed kai meta an dw oti de mou kanei, tha dokimasw to netkeeper. Eixa problimata me to netlimiter kuriws se parallili xrisi me diafora clients dc++. Se fasi entopistike Netlimiter, to programma tha crasharei.. Euxaristw pantws..
_LunaTiC_ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά δε μου κάνει κανένα από τα 3. Μήπως έχεται να μου προτείνετε κάποιο άλλο...
tornado Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 βασικα μεχρι να βρεις το καλο βαλε... du meter
_LunaTiC_ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Ρε παιδιά, κανένας άλλος με καμιά καλή πρόταση. Έχουν σπάσει τα νεύρα μου...
Italos20v Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Πάντως αν αναφέρεσαι στο revconnect κι εμενα μου πετάει μήνυμα ότι εντοπίστηκε το netlimiter και μπορεί να crasharei αλλα αρ..δια. Μια χαρά πάει το revconnect με το netlimiter εδώ και μισό χρόνο κι ας πετάει κάθε φορα το μήνυμα αυτο στην αρχή.
_LunaTiC_ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Ρε μάγκα μου, εξαιτίας του revconnect ήθελα να αντικαταστήσω το netlimiter με κάποιο άλλο. Αλλά σαν βλάκας, εγώ, μετά που είδα αυτό το μήνυμα, είπα βγάλτο μπας και τελειώνεις το download απόψε... Βασικά δεν είχα κανένα λόγο ή διάθεση να κόψω τα uploads, απλά ήθελα να έχω τις monitoring δυνατότητες και ευκολίες του netlimiter, αδιαφορώντας για τις controlling. Both run sweet, so thanks!
kazaamike Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 dokimase auto to programma einai poli elafri kai trexei super me winXP to exw edw kai 3 mines xwris kanena problima.........."du super controller" exei analitika tin katanalwsi kathe programmatos kai den tha exei problimata me dc++
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.