Προς το περιεχόμενο

Αγόρασα Πολυτονιστή (Magenta) και το CD είναι άγραφο

ffilz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο τίτλος τα λέει όλα. Ένας φίλος μου αγόρασε απο μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων το πολυτονιστή της Magenta. Όμως επειδή είναι άσχετος νόμιζε ότι αυτός έκανε κάτι λάθος και δεν δούλευε το CD. Μετά απο 6μήνες, μπορεί και πιο πολύ, το είδα και του είπα να μου το δώσει. Και είδα ότι ειναι άγραφο. Δηλαδή όταν το βάζω στο CD drive, μου λέει το σύστημα ότι δεν έχει CD μέσα. Όταν το βάζω στο CD-RW, μου βγάζει ένα κένο παράθυρο όπως δήλαδή και στα άδεια CD.

Ρε παιδια κάνω εγώ κατι λάθος? Δεν είναι πολύ περίεργο? Θα μου το αλλάξουν μετα από τόσο καιρό? Το CD δεν έχει ούτε μια γρατζουνιά!

Δημοσ.

re paides apla einai ta pragmata...ayta ta cdakia "ta original" dhladh kataskeyazontai me pressa den ta vazoun se kana cdr kai ta grafoun.Edw mhlame gia ekatomyria antitypa.Profanws kati egine sthn diadikasia kai den phge kala.Oso gia to oti to evales sto cdr kai sou eipe to programma antigrafhs oti den exei tipota mesa den shmainei kai tipota!! pathses to Record button kai ksekhnhse h egrafh? den to nomizw..phgaine me thn apodhskh sto katasthma kai 8a sou to allaksei! diaforetika kane ena thlef. sthn magenta.

Δημοσ.

Αυτά συμβαίνουν.

Είχα νοικιάσει DVD σφραγισμένο, το Deep Blue Sea και μόλις πήγα σπίτι και το άνοιξα, είχε μέσα το Eyes Wide Shut! shocked.gif" border="0

Όταν το επέστρεψα με κοιτούσε λίγο περίεργα ο μαγαζάτορας... smile.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...