Προς το περιεχόμενο

Star Wars Batllefront II

apaixtos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gia sas!eimai fanatikos twn tainiwn kai exw arketa games sth silogi mou.mou arese idietera to knigts of the old republic II mou arese poli an kai kapws diskolo.epishs to lego star wars eixe poli gelio...kako to revenge of the sith.opws kai arketa games pou basizonde se tainies...to batllefront I htan kalo sxetika alla ta grafika kai o hxos metria.hthele kai allh doulia.twra erxete to II.oi kritikes pou phre einai kales.ti lete eseis gia auto?to exei paixei kapios?axizei h einai mapa to karpouzi?

Δημοσ.

Αν θελεις βαθος παιχνιδιου παρε το Quake 4 η το Fear.

Το battlefront 2 ειναι καλυτερο σε ολα απο το 1 αλλα οπως και το ενα περιορισμενο σε βαθος. ( Battlefield 2 αλλα SPACE )

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Na rwtisw kati.... Auti ti stigmi pou milame posoi peripou servers iparxoun pagkosmia gia to SWB2? Rwtaw epeidi to SWB1 paizotan elaxista kai kiriws se Amerikanikous server... ousiastika otan eixa mpei se mia fasi eixe mono 2-3 server pou eixan kosmo kai aytoi stin USA...oloi oi alloi adeioi....

Δημοσ.

Euxaristw gia tin apantisi!

Molis Eida mesw tou xfire oti exei 120 servers pagkosmia apo tous opoious oi sintriptiki plionotita tous einai usa opote mia apo ta idia..... genika opws eipes den exei to ba8os sto gameplay opws exoyn B2, CoD, CS, GR ktl

HellasVagabond to Quake oxi ba8os den exei alla einai pio rixo kai apo to sxoinia (ti 8allasa ennow)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Βασικά το έχω βάλει. Το χω ιώσει κιολας. Απλά ρωτάω αν έχει κόσμο online για να το παρω αυθεντικό. Αξίζει? Θα υπάρχει κανείς ή θα πάιζω εγώ και 3 γιαπωνέζοι??

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

μαγκες και εγω παιζω swbf II εδω και τρισημιση χρονια...

στο multiplayer ειμαι ενας απο τους τελευταιους ελληνες που εχουν μεινει σε αυτο το , ακομα, καταπληκτικο και συναρπαστικο παιχνιδι !

εχω μπει σε 2-3 clan μεσα στην πολυετη μου "καριερα" ( θα ελεγε κανεις ) στο battlefront 2

αυτη τη στιγμη ειμαι στους European Guys ( E+G ) που ειναι ενα πολυ οργανωμενο, φιλικο και ενδιαφερον clan

χθες, ομως, παρατηρησα ενα server που λεγοταν "Αll Greeks Here"

τα επαιξα, και απο τον ενθουσιασμο μου πατησα λαθος server, αλλα το ακυρωσα πριν με βαλει ^^

μετα συνειδητοποιησα οτι το server που ειχα δει ειχε pw ( password ) και ξενερωσα..

ηταν μεσα 4 ατομα

και ενας ο οποιος ειχε clan και ετσι θα μπορουσα να τον εντοπισω πολυ ευκολα.

(trooper)Manace{R} τον λεγανε και τον ψαχνω μανιακως 2 μερες τωρα

εχω ρωτησει τους αρχηγους του και μου λενε τον ξερουν...

και περιμενω να βρουν τα στοιχεια του για να επικοινωνησω μαζι του..

ελπιζω ολο αυτο το κυνηγι του χαμενου ελληνα να βγει σε καλο

(E+G)MasterSteven αν με εχετε προσεξει σε κανεναν server :-D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:56 ----------

οσο για τον κοσμο,

εχει ανοιξει διαφορετικη version λογω της πολυκοσμιας

v1.0 και v1.1

εγω ημουν και στις δυο και κυριως στην v1.1 γιατι η 1.0 ειχε γεμισει νουμποσκυλα και δεν την παλευες..

αλλα τωρα σαν καλος παλαιμαχος παικτης που ειμαι εχω αποσυρθει στην ν1.0

γερμανοι ειναι πολυ, 2-3 clans απο γαλλους και αμερικανοι παρα πολλοι, γιαπωνεζοι παραδοξως ειναι ποοολυ λιγοι

5-6 και πολλα λεω

ειναι πολλα ατομα καθε μερα

τα servers κατα τις 19:00 φτανουν και τα 100 στην v1.0 στην ν1.1 ακομα περισσοτερα

και σκεψου οτι στο καθενα μεσος ορος ειναι 15 - 20 ατομα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...