sarcaster Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Έχω στο startup list δύο στοιχεία με το όνομα desktop στο sysinfo.org μου τα βγάζει ότι είναι worms... Ξερεις κανείς αν είναι σίγουρα worms ή λειτουργία του pc?
sarcaster Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Επίσης να πω ότι όταν πατάω run-regedit δεν εμφανίζονται αυτά τα δύο στοιχεία ενώ όταν τρέχω το Regcleaner μου τα εμφανίζει... Αυτό είναι ύποπτο?
HellasVagabond Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Hellas Vagabond....Ποσα χρεωνεις την ωρα? Εξαρταται απο τα φραγκα που εχει ο πελατης :-P Οσο για τα desktop δεν μπορω να πω τι ειναι αν δεν δω ακριβως τι λεει. Μπορει να ειναι απλα το loading του desktop σου η οντως worms. Κανε ενα scan με το Spy Sweeper 4.5 και μετα πεσμου αν και τη βρηκε. Απο κατω σου εχω link. http://sales.webroot.com/downloads/registered/links/sspsetup1_837631.exe
sarcaster Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Desktop, N/A, Start Menu Desktop, N/A, Start Menu (Common User) Αυτά είναι δεν γράφει τίποτα άλλο... Όσο για το Spy Sweeper θα το κατεβάσω και θα σου πω...
sarcaster Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Λοιπόν έτρεξα το SpySweeper αλλά δεν μου βρήκε τίποτα για τα παραπάνω... μου βρήκε όμως έναν dialer και ένα Trojan που δεν έβρισκε ούτε το Norton ούτε το Antispyware... Τόσο άχρηστα είναι και τα δύο? Μήπως να αφήσω μόνο το SpySweeper?
HellasVagabond Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Ειναι με διαφορα το καλυτερο Anti-Spyware προγραμμα της αγορας οποτε και μονο του να το αφησεις κανενα προβλημα εφοσον στην εποχη μας δεν υφιστανται πια ιοι αλλα trojans και γενικα spywares.
sarcaster Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Τελικά όμως με τα desktop στην εκκίνηση δεν βρήκα λύση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.