Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με MSI K8N SLI Platinum

xkops

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

ζητώ την εμπειρία σας στο εξής θέμα.. Όσοι έχουν αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο.

Εδώ και ένα μήνα έχω παραγγείλει από κάποιο κατάστημα ένα υπολογιστή με την εξής σύνθεση.

ΑMD X2 3800

MSI K8N SLI Platinum

2x 1GB Kingston PC3200

1xSATA Western Digital 160GB 8MB Buffer

PixelView 6600 GT 128mb PCI Express

Τροφοδοτικό ήταν να βάλει 400w και του ζήτησα 450w

Εδώ και ένα μήνα λοιπόν το μηχάνημα δεν είναι ποτέ έτοιμο με το αιτολογικό πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα (αδιευκρίνηστο) είτε στο επεξεργαστή είτε στη motherboard (το motherboard δεν αναγνωρίζει τον επεξεργαστή ή κάτι τέτοιο), τα οποία και έχουν αλλαχτεί 3 φορές χωρίς επιτυχία.

Υπάρχει κάποιος που έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα με αυτά ή παρόμοια χαρακτηριστικά?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εγώ δεν θα έπαιρνα PC από κάποιους που προσπαθούν επί ένα ολόκληρο μήνα να το στήσουν και δεν τα καταφέρνουν.

Τους έχεις ήδη πληρώσει? Ακύρωσε την παραγγελία και πήγαινε αλλού.

Στην χειρότερη περίπτωση, κοίτα πόσο κοστίζουν τώρα τα εξαρτήματα και ζήτα τους να στο τιμολογήσουν με τις τρέχουσες τιμές και όχι με τις τιμές που είχαν πριν από ένα μήνα. Στους υπολογιστές συνήθως (αν και αυτό δεν είναι κανόνας) οι τιμές πέφτουν με το χρόνο. Ακόμα και αν η διαφορά είναι λίγα ευρώ, γιατί να τους τα χαρίσεις?

Δημοσ.

Τί να πω ρε παιδιά...

Έχω αγανάκτήσει και υποτίθεται ήταν και γνωστός....

Anyway, έχω πάρει διάφορες αστείες πλέον δικαιολογίες και έχω δώσει μια σχετική προθεσμία, μιας μέρας, οπότε και θα ακυρώσω την παραγγελία.

Ευχαριστώ πάντως..

Θα το εκτιμούσα επίσης αν κάποιος που έχει αυτά τα χαρακτηριστικά στο μηχάνημά του ή τουλάχιστον παρόμοια, μου πει αν έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με τη motherboard, τον επεξεργαστή ή το συνδυασμό τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...