Wolfidis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Άνοιξα τα DaemonT έβαλα το mini image και πάτησα το εικονίδιο BTF2... μαυρίζει, ως συνήθως, η οθόνη και λίγο πριν εμφανίσει το μενού για Loggin ( τα εισαγωγικά videakia τα έχω βγάλει) με πετάει στο Desktop.... ????? Ξανά μανά....ΤΙποτα!!!!! ????? Κλέινω τα DameonT βάζω μέσα στο DVD, το αυθεντικό δισκάκι, πατάω να πάιξω....Πάλι τα ίδια..... !!!! ????? Το κάνω unistall, πάλι Setup και ξανά τα ίδια..... ΕΛΕΟΣ Τι συμβαίνει τώρα?????? Παρακαλώ ας μου εξηγήσει κάποιος...........
HellasVagabond Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Κανε το παιχνιδι και τα daemon απεγκατασταση κανε restart μετα κανε ενα registry clean μετα παλι restart και μετα εγκατασταση το παιχνιδι. Αν δεν δουλεψει αυτο κανε τους drivers της καρτας γραφικων απεγκατασταση και μετα ξανα εγκατασταση. Αν δεν δουλεψει και αυτο πετα το απο τον 5ο οροφο
Italos20v Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Αφού λέει ότι το κάνει uninstall πάλι setup κι έχει ξανά τα ίδια. Φιλε εγώ αυτό το ονομάζω πακέτο μεγαλο και κάτι τέτοιες μ@λ@κιες είναι ο βασικός λόγος που μια μέρα θα πετάξω το PC 4 ορόφους κάτω και θα γουστάρω τρελα!!!
Wolfidis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..... Λοιπόν ακούστε τι παρανοϊκό είχε συμβεί....... Πριν μερικές μέρες προσπάθησα να κάνω να παίξει στο PC μου ένα παλιό joystick απο εποχή Amstrad6128, σε αυτή μου την προσπάθεια εγκατέστησα κάποια εικονικά joysticks (μέσω διαφόρων οδηγών) μπας και ξεγελαστούν τα Xp και το αναγνωρίσουν... Στο control panel/Game Controllers είχε γίνει add το joystick που είχα φτιάξει... Και εδώ ήταν το πρόβλημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτό ακριβώς δεν άφηνε το BTF2 να ξεκινήσει!!!!!!!!!!!!!!!! ΈΛΕΟΣ Όλα τα άλλα παιχνίδια έπαιζαν κανονικά.... δεν μπορούσα να καταλάβω τι έφταιγε.... Πως είναι δυνατών να επηρεάσει το BTF2 και να μην παίζει????? Κι όμως όταν έβγαλα τους drivers του joystick και το έκανα μάλιστα μέσω registry για να είμαι σίγουρος αν είναι ή δεν είναι απο εκεί το πρόβλημα, έπαιξε κανονικά....... ΟΥΦ..... Γλύτωσα και το format....
HellasVagabond Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Αβυσσος η ψυχη των υπολογιστων. Εδω η microsoft δεν εχει ολες τις απαντησεις θα τις εχουμε εμεις ?
giorgos th. Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 mporei otan ksekinouse to paixnidi kai evriske vga,mouse ,keyboard klp klp na xtipage stous drivers autous epeidi den tous ipostirize kai na se petage.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 EA: Challenge every hardware.
HellasVagabond Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Εννοειτε πως εκανε conflict αφου οταν εντοπιζε το joystick δεν αρχιζε. Το γιατι ειναι που δεν γνωριζουμε.
Wolfidis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Όπως είπες και συ, αβυσσος η ψυχη των υπολογιστων.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.