sotirisl Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Καλησπέρα, πριν από μερικές μέρες αγόρασα κάτι πράγματα με αντικαταβολή (μέσω ΕΛΤΑ) από γνωστό ελληνικό κατάστημα στο internet. Μου έρχεται λοιπόν το χαρτάκι να παραλάβω τό δέμα και όντως την επομένη πάω στο ταχυδρομείο. Έρχεται ο υπάλληλος με το δέμα και τι να δω; Το κουτί ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, χτυπημένο άσχημα σε πολλά σημεία, και δεν είχε σφραγιστεί καλά οπότε άνετα κάποιος θα μπορούσε να σουφρώσει κάτι. Πρωτού δώσω τα λεφτά, λέω στον υπάλληλο ότι επιθυμώ να ελέγξω αν τα πράγματα που αγόρασα δεν έχουν γίνει χίλια κομμάτια (και αν φυσικά είναι ακόμα μέσα) και μου απαντάει ότι αυτό δεν γίνεται αν δεν υπογράψω πρώτα ότι το παρέλαβα και αν δεν πληρώσω τα λεφτά της αντικαταβολής!!! "Είναι δυνατόν", τον ρωταώ "να δώσω λεφτά για αυτό το δέμά; Ό,τι περιείχε έχει διαλυθεί αν όχι κλαπεί!". Μου απαντάει ότι αυτοί είναι οι κανονισμοι και αν επιθυμώ μπορώ να πληρώσω, να το ανοίξω μπροστά του, και αν κάτι είναι χαλασμένο να το αναφέρω. "Και αν είναι κάτι χαλασμένο θα πάρω πίσω τα λεφτά μου;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Insomnia Site - Forum Συζήτηση αποκλειστικά και μόνο για το site και το forum. Προτείνετε ιδέες και επισημάνετε προβλήματα που συναντάτε. Posts άσχετα, θα διαγράφονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.