croesus Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Σε πρόσφατο review είδα ότι από το ati control center, μπορεί κανείς να δει τη συχνότητα λειτουργίας του πυρήνα και της μνήμης καθώς επίσης και της θερμοκρασίας της κάρτας γραφικών. Αυτά είναι διαθέσιμα από την επιλογή performance και ειδικότερα την επιλογή overdrive, μέσα σ' αυτό. Έχω εγκατεστημένους τους catalyst 5.10 και vga την MSI X700Pro/128MB, αλλά από το κεντρικό μενού, όπου θα έπρεπε να εμφανίζεται η συγκεκριμένη επιλογή, αυτή δεν υπάρχει. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος, γιατί δεν μου το εμφανίζει ή τι πρέπει να κάνω? Αναφέρω επίσης ότι έχω εγκατεστημένα το .ΝΕΤ 1.1 και directX 9.0c. Eυχαριστώ πολύ.
hanibal2000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 h epilogh overdrive einai diathesimh mono stis kartes xt px : 9800xt x800xt .... ktl opote mhn psaxneis na breis overdrive
stefan123 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 katevase to ati tool kai tha ta exeis ola.Tin idia karta exoume,kai me to siggekrimmeno programma mporeis na kaneis ola ayta pou anafereis parapano+ na overlocareis tin karta.To ati tool tha to vreis sto http://www.techpowerup.com/atitool/
ARK Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Αυτό το .ΝΕΤ 1.1 τι είναι και σε τι βοηθάει? Νατο περάσω. Σε ένα παιχνίδι της Microsoft ου το ζητάει. Μήπως καταναλώνει πόρους?
croesus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 _Stefan 123, ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Το AtiTool το έχω κατεβάσει και το έχω ήδη εγκατεστημένο, απλά η απορία μου αν το ati control center, δουλεύει το ίδιο σε όλες τις κάρτες ή μόνο στις τελευταίες (Χ800 & Χ8500). _ΑRK το .ΝΕΤ δεν μπορώ να πω ότι γνωρίζω τι ακριβώς κάνει, αλλά είναι πολλές φορές απαραίτητο, για να τρέξουν κάποια προγράμματα, που έχουν κάποια γραφικά και εκτελούν στοιχεία Αctive X. Προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι έχω δει κάποια διαφορά σε επιδόσεις, από τότε που το εγκατέστησα, αλλά δεν παίζω και κάποια ιδιαίτερα παιχνίδια. Καλημέρα σε όλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.