unre@l Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Hello! pedia skeftomoun na paro to en logo mp3 player. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.661098 alla sto site leei oti pezei wma me DRM... diladi den pezei opoiodipote wma? 8a prepei na exei agorastei to wma nomima oste na pezei? kserei kaneis? euxaristo gia to xrono sas.
ekkli Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 το drm το ξερω απο το κ750 που εχω κ ειναι το συστημα που εχει (υιοθετησει? ) η σονυ για να μην σου επiτρεπει να μοιραζεις απλοχερα mp3 μεσω πχ υπερυθρων ή bluetooth. κυκλοφορει κ ενα προγραμμα (drm packager) οπου μπορεις να κλειδωσεις τα mp3 απο το πισι σου κ να τα περασεις κλειδωμενα στο κινητο -οπου φυσικα δεν θα μπορεις να τα μοιραστεις με αλλους. δεν το εχω ακουσει για wma κ πως μπορεις να τα χειριστεις. να προσθεσω οτι επισης δεν εμποδιζει την αναπαραγωγη τοων αρχειων , παρα μονο το sharing. τσεκαρε το λιγο καλυτερα γιατι αν θες να αλλαζεις αρχεια απο πισι σε πισι κ δεν σου επιτρεπει το ζεν, λιγο χαλια μου φαινεται. κριμα γιατι την σειρα ζεν την ειχα βαλει στο ματι κ ειχα σκοπο να τσιμπαγα καποιο στις γιορτες. ξεχασα τι σημαινει drm = digital rights management
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.