webarts Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Είμαι σε λειτουργικό Windows XP Pro (NTFS) και θέλω να διαβάσω και να αντιγράψω τα περιεχόμενα ενός Fat32 Partition ….. Μπορείτε να μου πείτε τον τρόπο ???? Ευχαριστώ!!!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Τα Windows XP διαβάζουν και γράφουν σε FAT32 partition. Ποιό πρόβλημα αντιμετωπίζεις; :?
webarts Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Τα Windows XP διαβάζουν και γράφουν σε FAT32 partition. Ποιό πρόβλημα αντιμετωπίζεις; :? Βασικά έχω ένα Laptop Acer το οποίο έχει ένα Recovery Cd... τα αρχεία τα οποία διαβάζει για να κάνει Boot και να ξεκινήσει βρίσκονται σε ένα particion Fat32 …. Θέλω να αντιγράψω αυτά τα αρχεία για να αλλάξω δίσκο…. και να μην χάσω την λειτουργια του Recovery cd!
panoz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δοκίμασε το Symantec Ghost και κανε clone ολόκληρο το σκληρο (μετά σβήνεις ότι δεν θέλεις...) Αν δεν κάνω λάθος τα recovery αρχεία είναι σε δικό τους κρυφό partition..
webarts Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δοκίμασε το Symantec Ghost και κανε clone ολόκληρο το σκληρο (μετά σβήνεις ότι δεν θέλεις...) Αν δεν κάνω λάθος τα recovery αρχεία είναι σε δικό τους κρυφό partition.. Ναι εχεις δικαιο τα αρχεια ειναι σε κρυφο particion και ειναι και Fat32!!! και αυτο ειναι το προβλημα μου!!
tech25 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Nai ayto sou leei. Me to ghost tha pareis image apo ayto to partition i olo ton disko kai meta kratas oti theleis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.