costastg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Xairete!Vasika thelo na rotiso kapoia pragmata sxetika me ta That's.Ta That's Gold exoun ceramic coat?ti einai to ceramic coat?exei na kanei me thn antoxh tou dvd ston xrono?poia apo ta dyo einai kalytera?sthn grammh pou ta perno exei ta That's Gold me 50 lepta kai ta That's Ceramic coated 44.Giati ayth h diafora?Exo mperdefti kai epeidh vlepo oti to katexete sxetika me tayio yuden please apantiste.Thanks prokatavolika.
tzoykas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Ri3e mia matia stous kanones kai kane mia anazhthsh gia to 9ema sou. Exei suzhth9ei kai malista prosfata.
costastg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 nai to ksero oti syzhththike prosfata aplos den vrika plirofories sxetika me ta thats gold.ayta pou grafontan afousan ta ty gold h ta diskimpex gold.sygkekrimena gia ta gold ths thats thelo na matho an einai kala.epishs to ceramic coat exei na kanei mono me prostasia apo gratsounies?lete na emfanizei diafores sthn antoxh ston xrono an ena dvd den exei ceramic coat?
costastg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Episis poies apo tis dyo syskeyasies einai ayth pou exei ta thats ceramic?
graphix Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Xairete!Vasika thelo na rotiso kapoia pragmata sxetika me ta That's.Ta That's Gold exoun ceramic coat?ti einai to ceramic coat?exei na kanei me thn antoxh tou dvd ston xrono?poia apo ta dyo einai kalytera?sthn grammh pou ta perno exei ta That's Gold me 50 lepta kai ta That's Ceramic coated 44.Giati ayth h diafora?Exo mperdefti kai epeidh vlepo oti to katexete sxetika me tayio yuden please apantiste.Thanks prokatavolika.Και τα δύο είναι, με διαφορά, τα καλύτερα δισκάκια που μπορείς να βρεις στην αγορά! Παλιότερα, όταν ήθελα μικρή ποσότητα dvd έπαιρνα τα That's Gold σε cakebox 10: Αργότερα, όταν ανέβασα την κατανάλωση, πήρα τα That's Ceramic σε cakebox 50: Δε βρήκα καμία διαφορά μεταξύ τους στα τεστ που έκανα, είναι και τα δύο εξίσου πολύ καλά! Episis poies apo tis dyo syskeyasies einai ayth pou exei ta thats ceramic? Και τα δύο Ceramic είναι! Γενικά, να ξέρεις, πως σαν Ceramic αναφέρονται τα dvd της Taiyo Yuden που έχουν άσπρη κεραμική επίστρωση (αν το δεις ξεχωρίζει στην υφή από μία απλή στάμπα), με αποτέλεσμα να είναι πιο "σκληρά" και με μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο.
bl.guardian Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 φιλε μου και εγω θα σου πω πωσ και η μπλε συσκευασια και η κοκκινη ceramic ειναι.μηπωσ οπμωσ εχεισ καταλαβει γιατι η μια συσκευασια λεει for data και η αλλη for video;εγω εχω παρει δεκαδα slim dvd-r και λεει for data.δηλαδη δεν γραφουμε ταινιεσ εκεi; ρωταω μπασ και ξερεισ επειδη το εψαχνεσ!
graphix Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 φιλε μου και εγω θα σου πω πωσ και η μπλε συσκευασια και η κοκκινη ceramic ειναι.μηπωσ οπμωσ εχεισ καταλαβει γιατι η μια συσκευασια λεει for data και η αλλη for video;εγω εχω παρει δεκαδα slim dvd-r και λεει for data.δηλαδη δεν γραφουμε ταινιεσ εκεi; ρωταω μπασ και ξερεισ επειδη το εψαχνεσ!Είτε for data γράφει στη συσκευασία, είτε for video, δεν υπάρχει πρόβλημα σε ότι κι αν γράψεις στα δισκάκια, αφού είναι το ίδιο πράγμα. Γράψε λοιπόν ότι θέλεις άφοβα.
bl.guardian Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον απλα μπηκα σε αυτη την σκεψη γιατι μπαινοντασ στην ιστοσελιδα τησ That's ειδα διαφορετικουσ κωδικουσ για dvd-r for data και διαφορετικουσ για dvd-r for video.ευχαριστω παντωσ!
psou Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Και εγώ αυτά χρησιμοποιώ, συγκεκριμένα Calebox των 50. Ως τώρα όλα άψογα γράφω με 12χ με Nero k Pioneer DVR-110D.Το μόνο πρόβλημα που συνάντησα ήταν με το Clone DVD το οποίο κατάφερε να μου κάνει 2/2 αποτυχημένες εγγραφές με την ταχύτητα ρυθιμσένη στο μέγιστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.