spirosta Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Αν λέτε ότι οι HP δεν καταναλώνουν μελάνι που να δείτε και τους CANNON. Οι cannon είναι οι πιο οικονομικοί εκτυπωτές της αγοράς. Μετά EPSON και μετά HP. Την lexmark δεν την βάζω πουθενά γιατί είναι άλλη φάση.... ή μάλλον με διαφορά φάσης. Από εκεί και πέρα δεν βάζουμε πόσο κάνει ο εκτυπωτής όταν τον αγοράζεις αλλά και πόσο θα "καίει" μετά. Ο Cannon έχει 10Ε το μαύρο και από 9Ε το κάθε χρωμα Σύνολο 40Ε Ο ΗP έχει κανά 50-60Ε τα χρώματα όλα μαζί. Ποιος όμως έχει την χαμηλότερη κατανάλωση? Άσε όμως και μαζί να χρειάζονται μελάνια το μαύρο της HP έχει την διπλάσια τιμή. Αλλά είναι αποδεδειγμένο πλέον και από τους χρήστες ότι τα μελάνια της Cannon και κρατάνε περισσότερο και είναι και φτηνότερα.
^ACID_BURN^ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δεκτό.. Αναφερθήκαμε στις κεφαλές όμως που μπορούν και αλλάζουν. Επίσης δεν μετράει μόνο πόσο κάνουν τα μελάνια αλλά και κάθε πότε τα αλλάζεις. (Το Canon είναι με 1 n! ;-))
androu Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Θα συμφωνίσω για την κατανάλωση και το κόστος των μελανιών Για τον hp 7450 που ξέρω το μαύρο κάνει 16-18 ευρώ και το χρωματιστό κάπου 22-25 Επίσης αν θέλεις Αν Είπα κάπου εχω ακούσει οτι ξαναγεμίζονται τα μελάνια τους... δεν ξέρω πόσο κάνει και τι επιπτώσεις έχει στην λειτουργία του Εκτυπωτή και σε ολα τα παρελκόμενα.. ας μας πεί κάποιος που το έκανε... και πώς! Οσο για την περίοδο αλλαγής .. στον canon άλλαζα μελάνιο περίπου κάθε 3 μήνες ενώ στον Ηp .κράτησαν 5! Είχαν τον canon s450 δεν έχω εμπειρία απο τους πρόσφατους.:Αλλά επειδή και ένας epson Και ο canon που είχα κ οι 2 πήγαν απο κεφαλή, πήρα τον HP ελπίζοντας να κρατήσει πάνω απο 2 χρόνια !!! Φυσικά και ο canon και ο epson απο ποιότητα ήταν πολύ καλοί! Ειδικά ο epson τον 1ο χρόνο!!!
haris_ch02019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 re paidia egw pairnw melani egxrwmo 25 eurw gia hp5510!! mallon mou pianoune ta opisthi@mou...!! mallon ekana malakia!
androu Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 πόσο σου κρατά όμως.. ? Πόσα ml έχει μέσα γιατι στους canon εχει 10 Μόλις με ενημέρωσανε ότι ένα μαγαζί εδώ (Ηράκλειο) γεμίζει κ τα 2 (μαύρο+εγχρωμο με 22 ευρά κ τα 2) καλή τιμή είναι?
haris_ch02019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 μέσα έχει 19 ml και δεν ξέρω πόσο μου κρατάει γιατί δεν κάνω συγκεκριμένο αριθμό εκτυπώσεων ώστε να ξέρω...!!
spirosta Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 MMM... Canon με ένα "n" Και να φαντστείς ότι έχω και εκτυπωτή και scanner και ψηφιακή Canon...λολ... ΗΡ θα έλεγα πως είναι ποιο επαγγελματικοί. Άλλωστε εκ κατασκευής οι κεφαλές τους είναι μιας χρήσεως ενώ των Canon για πάντα... Αυτό στους HP βελεύει αν θέλεις να κάνεις πειραματισμούς ενώ στους Canon δεν θα το διακινδύνευες. Τουλάχιστον οχι εγώ. Παλιά είχα έναν 710C και του έβαζα συνέχεια refill και κράταγε... Τέλος δεν είναι τυχαίο που ο IP3000 έχει σε άπειρα συγκριτικά το πιο μικρό κόστος εκτύπωσης/σελίδα. Γενικά πιστεύω ότι είναι μια καλή επιλογή φτηνού και καλού εκτυπωτή. Και έχω τυπώσει και πολλές φωτογραφίες με τέλεια ποιότητα. Η πολιτική της HP με τα μελάνια δεν μου αρέσει καθόλου.
eem1kv Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Pros Ram1: Yparxoyn ektypvtes opvs o ip 4200 canon poy typvnei se printable CD k DVD !!!
georgeadams Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Άλλωστε εκ κατασκευής οι κεφαλές τους είναι μιας χρήσεως ενώ των Canon για πάντα... Δεν είναι για πάντα όπως (υποτίθεται πως) είναι στους epson. Απλά δεν χρειάζεται να τις αλλάζεις κάθε φορά όπως στους hp. Στους canon μπορείς να αγοράσεις είτε μόνο τα μελάνια (και μάλιστα ξεχωριστά το κάθε χρώμα), είτε ολόκληρη την κεφαλή μαζί με μελάνι. Το κακό είναι πως σε αυτήν την περίπτωση, σε αναγκάζει μαζί με την κεφαλή να πάρεις και ολόκληρο σετ με μελάνια οπότε το σύνολο έρχεται λίγο ακριβό.
trustfm Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 proteinw Canon pixma . Polu poiotkoi a8oruboi [sumantiko] kai exoun e3eftelistika fthna melania . Exw ton 1500 kai enas gnwstos mou ton 4000 . Kai oi duo apsogoi . Oso gia thn allagh kefalhs allazei kai stous pixma [toulaxiston ston 1500ari ton diko mou sigoura]
LL_NEO Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Canon that is then. Ευχαριστώ παίδες για την βοήθεια. Θα δω τιμές στους PIXMA και αναλόγως θα κινηθώ για κάποιο μοντέλο...
Megakill Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Genika toys poli ftinous HP den stous protino giati eixa kai mou espase sto asxeto mia mera...
Jimmy_BlinD Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 ego pantos pira ton Canon Ip4200 , den boro na fantasto mia kalyteri lisi gia ta 127 eyro apo to e-shop . EINAI PRAGMATIKA T E L E I O S!! ton proteino xalara....
nikoskon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Gia ton IP1500 ta melania einai 5.50? to egxrwmo(3x5ml) kai 5? to mayro(9ml) apo Plaisio,markas @Work. Ta phra kai ta dokimasa einai mia xara. Dhl me ~10? exeis ksemperdepsei me ta melania toy sygkekrimenou printer. 3eftila times.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.