Προς το περιεχόμενο

Εκτυπωτής για φοιτητή

LL_NEO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν λέτε ότι οι HP δεν καταναλώνουν μελάνι που να δείτε και τους CANNON. Οι cannon είναι οι πιο οικονομικοί εκτυπωτές της αγοράς. Μετά EPSON και μετά HP. Την lexmark δεν την βάζω πουθενά γιατί είναι άλλη φάση.... ή μάλλον με διαφορά φάσης.

Από εκεί και πέρα δεν βάζουμε πόσο κάνει ο εκτυπωτής όταν τον αγοράζεις αλλά και πόσο θα "καίει" μετά.

Ο Cannon έχει 10Ε το μαύρο και από 9Ε το κάθε χρωμα Σύνολο 40Ε

Ο ΗP έχει κανά 50-60Ε τα χρώματα όλα μαζί.

Ποιος όμως έχει την χαμηλότερη κατανάλωση?

Άσε όμως και μαζί να χρειάζονται μελάνια το μαύρο της HP έχει την διπλάσια τιμή. Αλλά είναι αποδεδειγμένο πλέον και από τους χρήστες ότι τα μελάνια της Cannon και κρατάνε περισσότερο και είναι και φτηνότερα.

Δημοσ.

Δεκτό.. Αναφερθήκαμε στις κεφαλές όμως

που μπορούν και αλλάζουν. Επίσης δεν μετράει

μόνο πόσο κάνουν τα μελάνια αλλά και κάθε

πότε τα αλλάζεις.

(Το Canon είναι με 1 n! ;-))

Δημοσ.

Θα συμφωνίσω για την κατανάλωση και το κόστος των μελανιών

Για τον hp 7450 που ξέρω το μαύρο κάνει 16-18 ευρώ και το χρωματιστό κάπου 22-25

Επίσης αν θέλεις Αν Είπα κάπου εχω ακούσει οτι ξαναγεμίζονται τα μελάνια τους... δεν ξέρω πόσο κάνει και τι επιπτώσεις έχει στην λειτουργία του Εκτυπωτή και σε ολα τα παρελκόμενα.. ας μας πεί κάποιος που το έκανε... και πώς!

Οσο για την περίοδο αλλαγής .. στον canon άλλαζα μελάνιο περίπου κάθε 3 μήνες ενώ στον Ηp .κράτησαν 5!

Είχαν τον canon s450 δεν έχω εμπειρία απο τους πρόσφατους.:Αλλά επειδή και ένας epson Και ο canon που είχα κ οι 2 πήγαν απο κεφαλή, πήρα τον HP ελπίζοντας να κρατήσει πάνω απο 2 χρόνια !!!

Φυσικά και ο canon και ο epson απο ποιότητα ήταν πολύ καλοί! Ειδικά ο epson τον 1ο χρόνο!!!

Δημοσ.

πόσο σου κρατά όμως.. ? Πόσα ml έχει μέσα γιατι στους canon εχει 10 :P

Μόλις με ενημέρωσανε ότι ένα μαγαζί εδώ (Ηράκλειο) γεμίζει κ τα 2 (μαύρο+εγχρωμο με 22 ευρά κ τα 2) καλή τιμή είναι?

Δημοσ.

MMM... Canon με ένα "n" Και να φαντστείς ότι έχω και εκτυπωτή και scanner και ψηφιακή Canon...λολ...

ΗΡ θα έλεγα πως είναι ποιο επαγγελματικοί. Άλλωστε εκ κατασκευής οι κεφαλές τους είναι μιας χρήσεως ενώ των Canon για πάντα...

Αυτό στους HP βελεύει αν θέλεις να κάνεις πειραματισμούς ενώ στους Canon δεν θα το διακινδύνευες. Τουλάχιστον οχι εγώ. Παλιά είχα έναν 710C και του έβαζα συνέχεια refill και κράταγε...

Τέλος δεν είναι τυχαίο που ο IP3000 έχει σε άπειρα συγκριτικά το πιο μικρό κόστος εκτύπωσης/σελίδα. Γενικά πιστεύω ότι είναι μια καλή επιλογή φτηνού και καλού εκτυπωτή. Και έχω τυπώσει και πολλές φωτογραφίες με τέλεια ποιότητα.

Η πολιτική της HP με τα μελάνια δεν μου αρέσει καθόλου.

Δημοσ.
Άλλωστε εκ κατασκευής οι κεφαλές τους είναι μιας χρήσεως ενώ των Canon για πάντα...

Δεν είναι για πάντα όπως (υποτίθεται πως) είναι στους epson. Απλά δεν χρειάζεται να τις αλλάζεις κάθε φορά όπως στους hp.

Στους canon μπορείς να αγοράσεις είτε μόνο τα μελάνια (και μάλιστα ξεχωριστά το κάθε χρώμα), είτε ολόκληρη την κεφαλή μαζί με μελάνι.

Το κακό είναι πως σε αυτήν την περίπτωση, σε αναγκάζει μαζί με την κεφαλή να πάρεις και ολόκληρο σετ με μελάνια οπότε το σύνολο έρχεται λίγο ακριβό.

Δημοσ.

proteinw Canon pixma . Polu poiotkoi a8oruboi [sumantiko] kai exoun e3eftelistika fthna melania . Exw ton 1500 kai enas gnwstos mou ton 4000 . Kai oi duo apsogoi . Oso gia thn allagh kefalhs allazei kai stous pixma [toulaxiston ston 1500ari ton diko mou sigoura]

Δημοσ.

Canon that is then. Ευχαριστώ παίδες για την βοήθεια. Θα δω τιμές στους PIXMA και αναλόγως θα κινηθώ για κάποιο μοντέλο...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Gia ton IP1500 ta melania einai 5.50? to egxrwmo(3x5ml)

kai 5? to mayro(9ml) apo Plaisio,markas @Work. Ta phra kai ta dokimasa einai mia xara.

Dhl me ~10? exeis ksemperdepsei me ta melania toy sygkekrimenou printer.

3eftila times.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...