LL_NEO Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Λοιπόν εδώ στην ξενιτειά που κουβαλήθηκα για να πάρω το έρμο το master ανακάλυψα ότι οι κουτόφραγκοι έχουν την κακιά συνήθεια να αναθέτουν εργασείες και projects (άκου εκεί). Και σαν να μην έφτανε αυτό πρέπει να τις εκτυπώνουμε κιόλας (λες και θα πάθουν τίποτα να πάρουν ένα tablet pc και να τις διαβάζουν απο κει). Έτσι ο πρόεδρος βρέθηκε μπροστά στο ενδεχόμενο αγοράς εκτυπωτή. Έλα όμως που όσες φορές μπαίνω στα μαγαζιά (φυσικά και δικτυακά) και κοιτάω για εκτυπωτές καταλήγω να την κάνω για το τμήμα με τις κάρτες γραφικών και τις μητρικές. Δεν ξέρω τίποτα για το θέμα. Οπότε για να τελειώνω (το θέμα ρε) θα ήθελα να μου προτείνετε καναν εκτυπωτή για να εκτυπώνω καμιά εργασία. Δεδομένου ότι θα πρέπει να πετάω και κανα γράφημα μέσα, η λύση του laser αποκλείεται λόγω χρώματος. Οπότε κούκλες place your bets με άνω όριο τα 100?. Thanx in advance και τα δέοντα στην οικογένεια. 8)
nikoskon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 8a sou proteina ena Canon Pixma IP1500. konta sta 55?.Fthna melania 8? mayro,11? color. An ektypwneis se draft mode(proxeirh ektypwsh) 8a einai akoma pio oikonomikos. To draft toy IP1500 isws na einai to normal enos Epson as poume. 8elw na pws h poiothta kai h gewmetria ths ektypwshs einai para polu kalh(ews aristh) parolo pou einai draft. Sigoyra yparxoun poiotikoteres luseis. Apla o logos apodosh/kostos einai polu megalos edw.
marios1957 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 ...άσε που θα μπορείς να τυπώνεις και απ' ευθείας στα σιντοντιβιτάκια...
overclocker Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 CANON PIXMA iP4200 --> 98 € με ΦΠΑ ( http://www.pixmania.com ). Πολύ καθαρές και γρήγορες εκτυπωσεις με πολύ οικονομικά μελάνια, άψογη εκτύπωση cd - dvd, και βολικότατη αυτόματη εκτύπωση μπρος-πίσω, για οικονομία και στο χαρτί, το οποίο είναι σε κασετίνα, προστατευμένο από τη σκόνη. Νομίζω οτι είναι αυτό που ζητάς.
Jimmy_BlinD Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 αχ το μεταφορικά είναι το πρόβλημα ... 40 euro!!! ρε παιδιά πραγματικά τι προτείνετε? τον 4200 απο το pixmania ή απο τον Κατερέλο http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=1163 127 ευρώ? (Και το παίρνεις κ απ το μαγαζί , γλυτώνοντας έτσι τα μεταφορικά) ε?
spirosta Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Συμφωνώ μόνο Canon. Πάρε τον 4200 για να έχεις την υγειά σου για πολλά χρόνια... Αλλιώς βρες τον 3000 ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως ο ποιος οικονομικός εκτυπωτής.
dimitris74 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 αν εισαι γαλλια, εχει προσφορα η lexmark που σου επιστρεφει καποιο ποσο αν εισαι φοιτητης, απο κει και περα επειδη ημουν σε διλημα και εγω τσεκαρε τιμες απο μελανια αν υπαρχουν κιτ ξαναγεμισματος και παρε τον φτηνοτερο με τα φτηνοτερα μελανια, ετσι και αλλιως καπου θα τον χαρισεις η θα τον αφησεις οταν τελειωσεις και σε το κοστος χρησης ειναι ο οδηγος σου
georgeadams Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 1. Ο LL_NEO είναι στη Σκωτία, όχι στη Γαλλία. 2. Δεν ξέρω τι γίνεται τώρα, αλλά παλιότερα οι Lexmark είχαν με διαφορά τα πιο ακριβά μελάνια, σε σημείο που συνέφερε να αγοράσεις νέο εκτυπωτή αντί για μελάνια.
dimitris74 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 1. Ο LL_NEO είναι στη Σκωτία' date=' όχι στη Γαλλία. 2. Δεν ξέρω τι γίνεται τώρα, αλλά παλιότερα οι Lexmark είχαν [b']με διαφορά[/b] τα πιο ακριβά μελάνια, σε σημείο που συνέφερε να αγοράσεις νέο εκτυπωτή αντί για μελάνια. γιαυτο ειπα αν εισαι γαλλια μιας και εκει ξερω τι γινεται, για τα μελανια των λεξμαρκ ενα παλιο που ειχα του ειχα αλλαξει τον αδοξαστο στο μελανι σφραγιδας οποτε θα σε γελασω ποσο εχουν,
ram1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 egw tha sou proteina to polumhxanhma ths canon.ayto exw.einai fobero.bgazei fwtotypies kai einai kai scanner.kanei kapoy 120 eyrw.dineis ligoa parapanw alla symferei.to mayro melani exei 5 eyrw kai to egxrwmo 10
eem1kv Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 kai egw gia canon lew! Kseroyme omws an yparxei kanenas allos printer se ayth th timh poy na typwnei se CD/DVD???
ram1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 na se rwthsw eem1kv ti ennoeis typwnei se cd/dvd;de to xerw ayto
androu Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 εγώ θα σου πρότεινα τον HP photosmart 7450 ο οποίος πάει όπου να ναι για απόσυρση και τον έχουν σε προσφορές. Δεδομένου ότι είναι και φωτογραφικός (με εναλλακτικό μελάνι) εχει πολύ καλύ ποιότητα... εκτύπωσης! Το μελάνι αν και λένε ότι καταναλώνει .. αρκετό μου κράτησε 5 μήνες μέχρι να το αλλάξω!! με καθημερινές εκτυπώσεις . Επίσης ως γνωστόν τα μελάνια της HP κουβαλάνε μαζί και την κεφαλή οπότε σε 1-2 χρόνια που σε άλλους εκτυπωτες βουλώνει η κεφαλή και παίρνεις άλλο εκτυπωτή εδώ αυτό το γλυτώνεις. Βέβαια δεν ξέρω πώς + που θα τον βρείς .. πάντως επειδή πήρα πριν 20 μέρες αλλο ένα τον ίδιο για κάποιον γνωστό απο Παπασωτηρίου 62 ευρά!!! Τώρα η canon εχει βελτιωθεί αρκετά και εχει και φθηνότερο κόστος εκτύπωσης απο όλες τις άλλες εταιρείες.. ωστόσο επειδή είχα κακή εμπειρία απο βούλωμα κεφαλής με canon και ήθελε 90 ευρά για άλλαγμα κ των δύο κεφαλών κατέληξα (όταν τον πήρα ) σε HP> Αυτά απο εμένα..
^ACID_BURN^ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Και εγώ συμφωνώ. Ο HP που έχω δεν καταναλώνει πολλά και δεν θα έχει ποτέ πρόβλημα κεφαλής... Οσο για πολυμηχάνημα σκέψου το λίγο μιας και τώρα τελευταία οι διαφορές στις τιμές είναι μικρές και φυσικά μπορείς να έχεις πολύ περισσότερες δυνατότητες έτσι! (Ειδικά που είσαι φοιτητής! :-P)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.