Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου σκληρού: Ποιον προτείνετε;

pharm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλιτερα να τον βαλεις slave τον καινουργιο αφου εχεις και λειτουργικό στον master(40GB).Τωρα τον καινούργιο οταν τον βάλεις θα πρέπει να τον φορμάρεις' date='καλιτερα με το partition magic οπως λες ,είναι πιο εύκολο ;-) Αφου τον φορμάρεις θα τον βλέπεις κανονικά απο τα Win ;-)

A! Και πρόσεξε τα jumperakia (να τα βάλεις σωστά)[/quote']

Οπότε να μην πειράξω καθόλου τον παλιό σκληρό τον 40άρη; Λογικά μάστερ θα είναι αυτός από τη μάνα του; :-?

Αυτα , αντε good luck και καλορίζικος :razz:

Σε ευχαριστώ, κάτσε να έρθει πρώτα. :)

Δημοσ.

Έλεος ρε παδιά. Για να διαμορφώσει τον δίσκο πρέπει να έχει το partition magic;

Καταρχήν, αφού είναι καινούργιος ο δίσκος, αυτόματα τα XP θα εμφανίσουν τον wizard για να τον ετοιμάσουν. 3 Click και τέλος. Σιγά το πράγμα....

@pharm

Φίλε μου ο δίσκος που έχει τώρα ή θα είναι Master ή Cable Select. Ο νέος δίσκος συνήθως είναι σε Cable Select. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο, είπαμε: Τον 40άρη θα τον κάνεις Master αν δεν είναι ήδη και τον 200άρη Slave. ;-)

Δημοσ.
Έλεος ρε παδιά. Για να διαμορφώσει τον δίσκο πρέπει να έχει το partition magic;

Καταρχήν' date=' αφού είναι καινούργιος ο δίσκος, αυτόματα τα XP θα εμφανίσουν τον wizard για να τον ετοιμάσουν. 3 Click και τέλος. Σιγά το πράγμα....[/quote']

Σε ένα φιλαράκι όμως που είχε ήδη partition με ένα σκληρό δεν ήταν τόσο απλά τα πράματα... Ήθελε partition magic. Εγώ βέβαια πρέπει να είμαι τυχερός γιατί δεν έχω δεύτερο partition στον ένα σκληρό. Τα λέω καλά;

Δημοσ.

Το πως έχεις διαμορφώσει τον ήδη υπάρχοντα σκληρό δεν παίζει ρόλο.

Κοίτα, όταν τον βάλεις τον δίσκο, πήγαινε στο Control Panel --> Administator Tools --> Computer Management. Με το που θα κάνεις κλικ στο Disk Management θα ανοίξει αυτόματα ο wizard. Ακολούθησε τα απλά βήματα και θα είσαι έτοιμος.

Δημοσ.
Το πως έχεις διαμορφώσει τον ήδη υπάρχοντα σκληρό δεν παίζει ρόλο.

Κοίτα' date=' όταν τον βάλεις τον δίσκο, πήγαινε στο Control Panel --> Administator Tools --> Computer Management. Με το που θα κάνεις κλικ στο Disk Management θα ανοίξει αυτόματα ο wizard. Ακολούθησε τα απλά βήματα και θα είσαι έτοιμος.[/quote']

ΟΚ έληξε. Με το που θα έρθει αύριο ο σκληρός, θα ενημερώσω. :)

Δημοσ.

Λοιπόν, οκ ήρθε, όλα καλά. Δεν τον εμφάνιζε αμέσως, ούτε wizard εμφανίστηκε και τον έκανα creation με το Partition Magic. 186 GB είναι, όχι 200. :mad:

Το θέμα είναι ότι για γράμμα επέλεξε το H... Πώς θα γίνει να αλλάξω το γράμμα D, E που έχω CD-R, DVD-R; Και F, G που είναι κάτι image drives από Alcohol;

Για ρεύμα χρησιμοποίησα όποιο καλωδιάκι βρήκα εύκαιρο, δε πειράζει έτσι; Αυτό που ερχόταν από το DVD-R. Γιατί κάπου άκουσα ότι καλά είναι να τροφοδοτείται απευθείας από το κεντρικό.

Δημοσ.

Control Panel --> Administator Tools --> Computer Management--> Disk Management Και σε κάθε συσκευή κάνε δεξί κλικ και change drive letter. Άφησε το D κενο, και όρισε στο τέλος τον δίσκο σου ως D: Εννοείτε οτι το C: δεν το ακουμπας!!!!

Όσο για το οτι βλέπεις 186Gb αντί για 200GB είναι λογικό. Αν πας στα Properties του δίσκου θα δεις οτι σου λέει 200.000.000.000 bytes περίπου. Επειδή όμως το 1Mb είναι 1024 Kbytes, αν το υπολογίσεις θα δεις οτι σωστά έχει αυτή την χωρητικότητα.

Δημοσ.

Πρώτος είσαι φίλε. :razz:

Απλά έχω και 2 image drives. Ο ένας είναι από το Alcohol 120% σίγουρα, οκ άλλαξα το γράμμα από το ίδιο το πρόγραμμα. Το δεύτερο image drive όμως δε ξέρω από πού είναι... Τι να κάνω; Πώς θα το αλλάξω; Πάω στις ιδιότητες αλλά δεν μου βγάζει κάτι...

(Από τη διαχείρηση αλλάζουν μόνο τα γράμματα των "φυσικών" drives.)

ΑΚΥΡΟ: Γίνεται τελικά... ;-)

Δημοσ.

Mια άλλη διαδικαστική ερώτηση... Στην Έναρξη πώς μπορώ να προσθέσω τις συντομεύσεις Οι εικόνες μου και Τα βίντεο μου που υπήρχαν; Τα μετέφερα στον D πλέον και δεν τα εμφανίζει.

Όπως βλέπετε τα έγγραφά μου και την μουσική μου τα άλλαξα απλά προορισμό με τις ιδιότητες και είναι οκ. Αλλά σβήστηκαν τα άλλα δυο. Any ideas; :???:

20tq.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...