qspock Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Και που θα το βαζεις? Στην αγγαλια σου? Νομιζω οτι το ποιο απλο θα ηταν να εχουν αυτα τα ακριβα με οθονες καθως και απλα φτηνα players με DVD drive ΜΟΝΟ ηχου, ΟΧΙ και DVD, SVCD και δε συμμαζευεται... Αν το Software ειναι καλο η οθονη για το browsing δεν ειναι και τοσο απαραιτητη. Εγω εχω ολα μου τα mp3 στον σκληρο και τα παιζω με ενα plugin του winamp πηδωντας απο folder σε folder με κλειστη οθονη πατωντας απλα ενα κουμπι του τληεκοντρολ μου. Θα το προτιμουσα απο το να κοιταω την οθονη καθως οδηγω.
jimbrav Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 SONY MEX-R1: είναι DVD και μπορείς αργότερα να το συνδιασεις και μια μια οθονούλα.Φορητο DVD Player: MV-700 μπορεις να το βάλεις ειτε μπροστά είτε στα πίσω καθίσματα' date=' και μπορείς να το χρησιμοποιείς και εκτός αυτοκινήτου.[/quote'] simera agorasa to MEX-R1 . vevea xoris othoni. paizei + - dvd rw. an kai exo sxetika mikra eixeia exi poli kali apodosi.moy fenetai arketa kalo. a den paizei divx!!!!!!!! entaksei plaka kano!!
nikoskourtis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Μια φθηνη λυση ειναι να παρεις ενα Dvd-player φετα για το σπιτι (ενα φθηνο εχει 30 ευρω). Το βαζεις κατω απ το καθισμα. Το προβλημα ειναι η τροφοδοσια. Αν ξερεις λιγο απο ηλεκτρονικα λυνεται πανευκολα με 5-6 ευρω. Αν δεν ξερεις μπορεις να αγορασεις εναν μετατροπεα 12v DC σε 220v AC με 21 ευρωπουλακια και εισαι τελειος http://www.tele.gr/html/162.HTM. Κοιτα αυτον στα 70w με τα 21 ευρω. Αν βρεις και πιο μικρο και φθηνο καπου ακομα καλυτερα αφου το dvd player ειναι συνηθως λιγοτερο απο 30watt. Το χα σκεφτει σοβαρα κι εγω. Απλα κατεληξα στην ιδεα να βαλω υπολογιστη στο αυτοκινητο. Εχει περισσοτερες δυνατοτητες επεκτασης και ειναι εφ' ορου ζωης αφου ο υπολογιστης παιζει παντοτε τα παντα και οτι κι αν αλλαξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.