users Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 geia sas! exw agorasei ena mp3 cd player autokinitou to opoio exei kai aux upodoxi (diladi pairnei ixo apo ekswteriki pigi) to provlima einai oti ta mp3 pleon ta grafw se dvd! exei kaneis kamia kali idea pws na akouw sto amaksi mp3 grammena se dvd? kserei kaneis kanena ftino dvd player autokinitou pou na kanei auti ti douleia? (den thelw othones kai tetoia) thanks!
damianpcb Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Ρε φιλε το κατηε ψδ χωραει κοντα στα 200 τραγουδια Ποσα θες να βαλεις δηλαδη 1500? Παντως θα σου κοστισει κοντα στα 250-300 ευρω αυτη η ιστορια
users Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 exeis kapoio sygekrimeno na mou proteineis???? i kana forito dvd player na to sundesw stin aux thura
damianpcb Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Καλη η σκεψη το φορητο dvd player αλλα δεν ξερω για την αντικραδασμικοτητα του. Ενας φιλος μου πηρε απο το μακρο ενα Dvd player μαρκας RTI Audio (πηγη για αμαξι) 270 πριν απο 6 μηνες . Απο την αλλη υπαρχουν παρα πολλες πηγες που κοστιζουν κοντα στα 300 ευρω χωρις οθονη .
Johndos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δεν ξέρω αν αυτό σου κάνει (αν παίζει δηλαδή DVD με mp3)... http://www.zero1.gr/product_info.php?cPath=4_5&products_id=15191
users Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δεν ξέρω αν αυτό σου κάνει (αν παίζει δηλαδή DVD με mp3)...http://www.zero1.gr/product_info.php?cPath=4_5&products_id=15191 wraio mixanima alla sound to noise ratio molis 65dB...
Johndos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δες και κάτι πιο ποιοτικό αλλά και πιο ακριβό... http://www.spectra.gr/shop/prod.cfm?id=608&parent=153
HellasVagabond Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Ασε τα dvd και μεινε στα cd. Οταν αργοτερα υποστηριχθει το 5.1-7.1 απο αρχεια ηχου τοτε βαζεις dvd αλλα τωρα δεν αξιζει τον κοπο.
Johndos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 HellasVagabond, χωρίς παρεξήγηση, δε συμφωνώ μαζί σου, αφού μπορείς σε ένα δισκάκι DVDR με mp3 να χωρέσεις όσα mp3 τραγούδια χωράνε περίπου σε 6,5 δισκάκια CDR και έτσι να γλυτώσεις αρκετό χώρο και φασαρία στο αυτοκίνητο (βάλε-βγάλε κλπ), με την προϋπόθεση ότι θα έχεις καλά οργανωμένα τα δισκάκια σου. Έτσι μπορείς να έχεις τεράστιες συλλογές πάντα μαζί σου...
kleidokratwr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Μιας και αρχίσαμε τις υπερβολες θα πώ και εγώ την δικά μου. Πάρε ipod + radio transmitter καμιά 250άρα ευρώ. Ή αλλιώς ένα mp3 player με μια απλή υποδοχή και ανανεώνεις κάθε μέρα το 1gb του player.
qspock Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Για μενα ενα car mp3 player επιβαλλεται πλεον να παιζει οχι μονο CD αλλα DVD. Η διαφορα στην τιμη ενος φτηνου CD mp3 player (firstline ~60€ ) με το Yakakawa ειναι εξωφρενικη. Ενδεχομενως γιατι το τελευταιο παιζει και ταινιες φανταζομαι... Απορω, απλα players ηχου που αντι για CD drive να εχουν DVD drive στην τιμη των firsline-bluesky δεν υπαρχουν? Ειναι αναγκη να παιζει και ταινιες? Μα τι να το κανεις αυτο στο αμαξι? Αυτα γινονται οταν συγχεεται η εννοια DVD-drive και DVD player ταινιων... Πηγα στο Carrefur να δω τα αντιστοιχα μοντελα για αυτοκινητο, εχει κατι πανακριβα πραματα με LCD να παιζουν ταινιες για το μωρο. Και κανενα απο τα απλα players, (μονο ηχου) δεν υποστηριζει DVD με mp3. Ξυπνατε εκει στα καταστηματα ρεεεεεεεεεεεε! τα CD drives εχουν πεθανει εδω και χρονια, εδω σε λιγο ερχονται τα blue ray. Που ζουμε ρε γ@μω...
HellasVagabond Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Το καλο με τα LCD που λες ειναι πως οταν θα εχεις ενα δισκακι με 2000 κομματια σε mp3 θα ειναι πολυ πιο ευκολο να βρεις το κομματι που θελεις εφοσον υπαρχει κανονικος browser κατι που δεν εχεις σε απλο DVD player και αυτος ειναι ο λογος που δεν υποστηριζω τα DVD χωρις LCD. Πως δλδ εγω θα κανω σωστη επιλογη κομματιων αν δεν ξερω ποιο ειναι ποιο ?? Μιλαμε για 2000 κομματια και πανω παιδια οχι για 200 οπως το CD ωστε να ξερεις πανω κατω που ειναι ολα τα τραγουδια οποτε μια LCD προβλεπεται.
Daedalus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 SONY MEX-R1: είναι DVD και μπορείς αργότερα να το συνδιασεις και μια μια οθονούλα. Φορητο DVD Player: MV-700 μπορεις να το βάλεις ειτε μπροστά είτε στα πίσω καθίσματα, και μπορείς να το χρησιμοποιείς και εκτός αυτοκινήτου.
^ACID_BURN^ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Εγώ έχω πηγή (Alpine) που συνδέεται με όποιο iPod και έτσι έχω όσα GB θέλω.. Συμφωνώ με τον kleidokratwr και τον Johndos και σου προτείνω εαν είναι να αλλάξεις πηγή δές κάτι τέτοιο. Ακόμα και τα "φτηνά" μοντέλα της Alpine (καμμία 300αριά ευρώ στην Pixmania) είναι συμβατά με ipod. Επίσης μπορείς να δείς και κάποιο με usb θύρα ώστε με ένα stick των 2 GΒ για παράδειγμα να έχεις τα τραγούδια που θέλεις. Είναι αρκετές οι λύσεις. Δές πρώτα το badget που έχεις και μετά αποφάσισε.
marios1957 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Πάρε από το Καρφούρ το καινούργιο Portable Dvd Player με LCD,που πουλάνε με κουπόνια,ίσως το δίνουνε και χωρίς,πάρε και από κάποιο ηλεκτρονικατζίδικο(!) ένα παπαράκι σαν κασέτα (μπαίνει στο κασετόφωνο στην θέση της κασέτας) που βγάζει mini din (για την έξοδο) και είσαι άρχοντας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.