Προς το περιεχόμενο

THE MATRIX: PATH OF NEO.ti exete diabasei???

apaixtos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gia xara se olous:)opou na nai bgainei auto to game.apo osa diabasa sta diafora site me games phre exairetikes kritikes.exoun balei to xeraki tous kai oi paragogoi twn matrix.basizetai sthn trilogia kai deixnei arketa kalo.ti exete mathei gia auto?

Δημοσ.

Apo to ligo poy to exo paixei tha to xarakthriza metrio, pros kalo, alla tipota to exeretiko, den xero an parakato ftiaxnei ligaki, alla mexri stigmhs den me exei entyposiasei.

Δημοσ.
Apo to ligo poy to exo paixei tha to xarakthriza metrio, pros kalo, alla tipota to exeretiko, den xero an parakato ftiaxnei ligaki, alla mexri stigmhs den me exei entyposiasei.

Έλα ρε φίλε τι δε σου άρεσε?Προσωπικά δεν έχω ξαναδεί τέτοιο game ever.Τόσες κινήσεις κλπ.Χθές το τελείωσα και οκ είναι ενα παιχνίδι που "ήρθε'' χωρίς πανικούς και φήμες και το ευχαρηστήθηκα περισσότερο από κάθε άλλο.Βασίζεται πάνω στη ροή της τριλογίας και έχει και πολλά extra από υλικό που θα ήθελαν οι δημιουργοί να προσθέσουν.

.:::::SPOILER::::::.

Το μόνο σημείο που με χάλασε ήταν η πίστα στυλ max payne που είσαι σε "ανάποδούς κόσμους" ψυχεδελικούς και ψάχνεις πόρτες πολεμώντας μυρμύγκια.Εκείνο ήταν πολύ άκυρο... :wink:

Δημοσ.

Το μόνο σημείο που με χάλασε ήταν η πίστα στυλ max payne που είσαι σε "ανάποδούς κόσμους" ψυχεδελικούς και ψάχνεις πόρτες πολεμώντας μυρμύγκια.Εκείνο ήταν πολύ άκυρο... :wink:

giati to geleio telos den se xalase? ta metria grafika den se xalasan?

Δημοσ.

Καλά το γελοίο τέλος οκ συμφωνώ αλλά το πήρα ως αστείο όπως το παρουσίασαν και οι σκηνοθέτες..τους είχα δει να το λένε και σε ντοκιμαντέρ για την ταινία κλπ Τα γραφικά τι να σου πω..προτεινέ μου ενα game στο xbox που να έχει καλύτερα να συγκρίνω.~90 Τίτλους έχω και με αυτό είπα οκ η κονσολίτσα μετράει.Στο pc ok εκεί θα είναι άλλη φάση.Εκεί έχω να κάνω πολλές συγκρίσες.ι

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

epexa ligo to game kai mou fanike ok.alla ta grafika den me endioposiasan.sunolika timio game den lew alla sto ps2 pou to epexa den me trelane kiolas...simfonw me ton filo slay sthn kritikh mou.timio game alla oxi kati pou tha pw gouaou..:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...