Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Sto idio styl einai kai ta Hitman... (vevaia egw epaiksa mono to 1 kai ligo apo to 2) alla exei arketei fash to olo stealth mode
giorgos th. Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 nai.kai to hitman:contracts einai oraio alla den sigkrinetai me tin ethistikotita tou splinter cell kata tin gnomi mou.
Isle Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Μην ξεχνατε και το metal gear solid, εγω το προτιμω απο το splinter cell.
S2Katana Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Καλησπερα.Η σειρα Prince Of Persia θεωρειται ως 3D action game ή οχι?Αν ναι, το προτεινω ανεπιφυλακτα!!!
panther_512 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Από τα Hitman, to 2 είναι κατά την άποψή μου το καλύτερο.
Greg7vas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Μην ξεχνατε και το metal gear solid, εγω το προτιμω απο το splinter cell. Enoeite...
hexenlord Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Xehasa to System shock 2.OMG ti pehnidi...
pkoutsias Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Gregdais, μπορεις να το ξαναπεις αυτο λιγο? Far Cry...... :razz: :razz: :razz: Το πήρα σήμερα και απογοητεύτηκα... Όχι, δεν είναι ότι δεν μου άρεσε το παινίδι, αλλά το ότι δεν μου έπαιζε... Μπαινω στο παιχνίδι βλαίπω το βίντεο, φτιάχνω προφίλ κάνει loading καιιιιιιιιιιιιιιι, επιστρέφει στην Επιφάνεια Εργασίας!!!! Τα νεύρα μου! Δεν υποστηρίζει τις nVidia GForce 4 MX !!!!!!!!!! Ξέρετε καμία άλλη ισάξια κάρτα γραφικών για να κάνω καμία ανταλλαγή μέχρι να κάνω αναβάθμηση, γιατί δεν κρατιέμαι άλλο, θέλω τουαλέτα εεεεεεεεε Splinter Cell εννοούσα...
gregdais Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Far Cry...... :razz: :razz: :razz: Το πήρα σήμερα και απογοητεύτηκα... Όχι' date=' δεν είναι ότι δεν μου άρεσε το παινίδι, αλλά το ότι δεν μου έπαιζε... Μπαινω στο παιχνίδι βλαίπω το βίντεο, φτιάχνω προφίλ κάνει loading καιιιιιιιιιιιιιιι, επιστρέφει στην Επιφάνεια Εργασίας!!!! Τα νεύρα μου! Δεν υποστηρίζει τις nVidia GForce 4 MX !!!!!!!!!! Ξέρετε καμία άλλη ισάξια κάρτα γραφικών για να κάνω καμία ανταλλαγή μέχρι να κάνω αναβάθμηση, γιατί δεν κρατιέμαι άλλο, θέλω τουαλέτα εεεεεεεεε Splinter Cell εννοούσα... [/quote'] nai ontws file mou einai arketa vari gia tin kartoula sou, an parolafta dwseis xriamata gia kamia gf3ti200 kai panw i radeon 9600 kai panw tha eisai mia xara. vevea den kserw ti cpu kai ram exeis,an exeis celeron to vlepw ligaki xlomo kai i ram sou prepei na einai apo 512 kai pera!! makran apo ta kalitera games!!!
gregdais Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 dwse kana 50-60 euroudakia kai tha eisai ok
S2Katana Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Καλα το Far Cry ειναι best of αλλα εσυ δεν ειπες πως δε θελεις τερατα και τετοια???Εκτος αν ενα 2μετρο πλασμα που εχει στο ενα χερι ενσωματομενο bazooka δε θεωρειται εξωγηινος!
Isle Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Α, να βαλω κι ενα link να το δειτε αμα σας αρεσει. Οριστε...
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Xehasa to System shock 2.OMG ti pehnidi... Είμαι αδικαιολόγητος (το ξέρω), αλλά το System Shock 2 το έπαιξα μόλις το περασμένο Σ/Κ (με το hires mod + κάποια extra patches)... Εξαιρετικό fps (...) με πολυδιάστατο gameplay, δυνατό σενάριο, άριστα "speeches" και ατμόσφαιρα!! Απορώ πως μου διέφυγε αυτό το διαμάντι (μετά απο αυτο το Doom III αποκτά μια διάσταση καχέκτυπου). Βλέπω ότι η ίδια ομάδα ετοιμάζει και το επερχόμενο Bioshock (αν και δυστυχώς δε θα είναι ακριβώς sequel στα System Shock), που φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.