Προς το περιεχόμενο

The Best 3D Action Game...

pkoutsias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Gregdais, μπορεις να το ξαναπεις αυτο λιγο?

Far Cry...... :razz: :razz: :razz:

Το πήρα σήμερα και απογοητεύτηκα... Όχι, δεν είναι ότι δεν μου άρεσε το παινίδι, αλλά το ότι δεν μου έπαιζε... Μπαινω στο παιχνίδι βλαίπω το βίντεο, φτιάχνω προφίλ κάνει loading καιιιιιιιιιιιιιιι, επιστρέφει στην Επιφάνεια Εργασίας!!!! Τα νεύρα μου! Δεν υποστηρίζει τις nVidia GForce 4 MX !!!!!!!!!!

Ξέρετε καμία άλλη ισάξια κάρτα γραφικών για να κάνω καμία ανταλλαγή μέχρι να κάνω αναβάθμηση, γιατί δεν κρατιέμαι άλλο, θέλω τουαλέτα εεεεεεεεε Splinter Cell εννοούσα... :mad: :mad: :mad:

Δημοσ.
Far Cry...... :razz: :razz: :razz:

Το πήρα σήμερα και απογοητεύτηκα... Όχι' date=' δεν είναι ότι δεν μου άρεσε το παινίδι, αλλά το ότι δεν μου έπαιζε... Μπαινω στο παιχνίδι βλαίπω το βίντεο, φτιάχνω προφίλ κάνει loading καιιιιιιιιιιιιιιι, επιστρέφει στην Επιφάνεια Εργασίας!!!! Τα νεύρα μου! Δεν υποστηρίζει τις nVidia GForce 4 MX !!!!!!!!!!

Ξέρετε καμία άλλη ισάξια κάρτα γραφικών για να κάνω καμία ανταλλαγή μέχρι να κάνω αναβάθμηση, γιατί δεν κρατιέμαι άλλο, θέλω τουαλέτα εεεεεεεεε Splinter Cell εννοούσα... :mad: :mad: :mad:[/quote']

nai ontws file mou einai arketa vari gia tin kartoula sou, an parolafta dwseis xriamata gia kamia gf3ti200 kai panw i radeon 9600 kai panw tha eisai mia xara. vevea den kserw ti cpu kai ram exeis,an exeis celeron to vlepw ligaki xlomo kai i ram sou prepei na einai apo 512 kai pera!!

makran apo ta kalitera games!!!

Δημοσ.

Καλα το Far Cry ειναι best of αλλα εσυ δεν ειπες πως δε θελεις τερατα και τετοια???Εκτος αν ενα 2μετρο πλασμα που εχει στο ενα χερι ενσωματομενο bazooka δε θεωρειται εξωγηινος!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.
Xehasa to System shock 2.OMG ti pehnidi...

Είμαι αδικαιολόγητος (το ξέρω), αλλά το System Shock 2 το έπαιξα μόλις το περασμένο Σ/Κ (με το hires mod + κάποια extra patches)... Εξαιρετικό fps (...) με πολυδιάστατο gameplay, δυνατό σενάριο, άριστα "speeches" και ατμόσφαιρα!! Απορώ πως μου διέφυγε αυτό το διαμάντι (μετά απο αυτο το Doom III αποκτά μια διάσταση καχέκτυπου).

Βλέπω ότι η ίδια ομάδα ετοιμάζει και το επερχόμενο Bioshock (αν και δυστυχώς δε θα είναι ακριβώς sequel στα System Shock), που φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...