Προς το περιεχόμενο

The Best 3D Action Game...

pkoutsias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα παιχνίδι.Ποιό είναι κατα την γνώμη σας το καλύτερο 3D Action game μέχρι σήμερα(Λέγοντας 3D Action εννοώ: Να μήν έχει εξωγήινα τέρατα, να έχει πλήθως πραγματικών αξεσουάρ, να είναι λίγο stealth και να μήν έχει πολές μάχες του τύπου "Είμαι ένας και οι αντίπαλοι γύρω μου 20"!)?

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό κοιτούσα και εγώ, αλλα δεν το έχω δοκιμάσει καθόλου! Ευχαριστώ για την γνώμη σου!

Περιμένω και άλλες απόψεις!

Δημοσ.

Call of Duty (όλα)

Η αίσθηση που έχεις όταν τρέχεις να σωθείς,ενώ παράλληλα σε γαζώνουν απ'όλες τις μεριές είναι απλά απίστευτη!

Έχει και stealth (λίγο έως ελάχιστο),αλλά απο την στιγμή που πέσει η πρώτη σφαίρα ξεκινάει μεγάλο πανυγήρι

Δημοσ.
να είναι λίγο stealth και να μήν έχει πολές μάχες του τύπου "Είμαι ένας και οι αντίπαλοι γύρω μου 20"!)?

leei o poiitis.na ton gazonoun ap`oles tis meries....

Δημοσ.

Αν και outdated τα γραφικά του για τα σημερινά δεδομένα, το Deus Ex 1 είναι κορυφαίο.

Αλλά πιθανότατα να το έχεις τερματίσει ήδη.

Δημοσ.

Παρήγγειλα το Splinter Cell Pandoras Tomorrow. Όταν το πάρω στα χέρια μου θα γράψω εντυπώσεις! Ευχαριστώ για τις γνώμες όλων! Έχω ακούσει ότι στο Splinter Cell τις μάχες και τις σφαίρες μπορείς να τις γλιτώσεις αν κινηθείς σωστά και δεν σε παρατηρήσουν ή δεν σε ακούσουν. Ισχύει αυτό?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...