Ashtaroth Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 εχω μια καρτα Τν hauppauge PCI υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή plugin που να μου επιτρέπει να δω πάνω απο τα τετραγωνάκια που βάζουν πολλες εκπομπές οταν θέλουν να καλύψουν κατι στην εικόνα;
Xdanger Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 oxi den ginete apo oso ksero ego giati i ikona erxete analogika opos tin vlepis
myle Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 1) Πόσο περίπου κοστίζει μια κάρτα τηλεόρασης; 2) Χρειάζεται οπωσδήποτε εξωτερική κεραία ή μπορούμε να το αποφύγουμε;
overclocker Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 1)Από 30€ έως 200€+. Ότι πληρώνεις παίρνεις κατά τον κανόνα (υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια!). 2)Ναι αν θέλεις να έχεις καλό και καθαρό σήμα καθώς τα μοντέλα με ενσωματωμένη είναι λίγα και η ποιότητα λήψης τους μη ικανοποιητική.
myle Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Για μια καλή πόσα πρέπει να δώσω (ποιότητα κανονικής τηλεόρασης)
Ashtaroth Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 ευχαριστω για την απάντηση παρακαλώ αν κάποιος έχει καποια απορία να ανοιγει καινουριο θέμα και να μην ποστάρει σε θέματα που δεν έχουν σχέση
myle Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Γιατί να ανοίξω καινούργιο topic αφού ο τίτλος ήταν αρκετά γενικός ώστε να καλύπτει την απορία μου; Αν αυτό που λέω είναι παράλογο, τότε είναι πιο λογικό να ανοίγουμε καινουργιο topic για κάθε απορία που έχουμε; Τότε θα γίνει μπάχαλο το forum
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.