Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με πλήκτρο σε keyboard Acer

jim_222

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Σήμερα μόλις διαπίστωσα πως το πλήκτρο του υπολογιστή (Acer Ferrari 3400) #έξι# είναι χαλασμένο! Για την ακρίβεια (πέρα από ότι όταν το πατάς δεν βγάζει στην οθόνη αυτό που θα έπρεπε να βγάλει, είναι νεκρό δηλαδή), δεν πιέζεται προς τα κάτω. Δεν είναι και κόκκαλο βέβαια, απλά σου δίνει την αίσθηση ότι κάτι από κάτω εμποδίζει το πλήκτρο να κατέβει όλο μαζί προς τα κάτω (ένα μέρος του πλήκτρου κατεβαίνει, αλλά και πάλι δεν βγαίνει ο χαρακτήρας στην οθόνη)

Αυτή τη στιγμή είμαι στη Θεσσαλονίκη. Και η ερώτησή μου είναι το τι μου προτείνετε να κάνω. Ξέρει μήπως κάποιο μέρος εδώ να το πάω να το κοιτάξουν; Υπάρχει κάποιο μαγαζί που να έχει το service των Acer εδώ;

Προσπάθησα με ένα συνδετηράκι να μετακινήσω κάποιο σκουπιδάκι, αν συνέβαινε αυτό, αλλά μάλλον δεν ήταν κάτι τέτοιο. Βέβαια, ενώ στην αρχή η αριστερή πλευρά του πλήκτρου έμενε ακλόνητη, τώρα δεν κατεβαίνει η πάνω!

Anyway, το pc είναι κανονικά και με το νόμο μέσα στην εγγύηση (το πήρα τον Ιανουάριο και πήρα και την advanced εγγύηση κιόλας), αλλά εντάξει, το να τους πω να ρθουν να το πάρουν και να το πάνε στην Ιταλία και να μείνω και 5 μέρες χωρίς το pc δεν πολυλέει... για ένα πλήκτρο!

Δεν ξέρω, υπάρχει κάτι να μου προτείνει κάποιος;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Δημήτρης

υ.γ. έψαξα να βρω μήπως υπήρχε ανάλογο ποστ, αλλά δεν εντόπισα κάποιο. Αν εντούτοις υπάρχει όντως ζητώ συγνώμη για το νέο ποστ και θα παρακαλούσα να με παραπέμψετε σε αυτό.

Δημοσ.

Το σέρβις της Acer στην Θεσσαλονίκη το έχει η MDI . Σε αυτό το λινκ θα βρεις την διεύθυνσή τους, καθώς και τις διευθύνσεις όλων των σέρβις Acer στην Ελλάδα. Παρεπιτπώντως, το θέμα έχει ξανατεθεί σε αυτό το θρεντ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=884432#post884432 αλλά το τόπικ είχε άσχετο όνομα και όντως ήταν αδύνατον να το ξέρει κανείς, εκτός και αν το είχε διαβάσει ή γράψει σε αυτό (όπως εγώ!) :wink: .

Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να γίνει ένα τόπικ με τα σέρβις όλων των επώνυμων λάπτοπ, για να βοηθηθούν οι διάφοροι συνφορουμήτες που έχουν προβλήματα με τους φορητούς τους. Αν το διαβάσει κάποιος moderator ας ποστάρει την άποψή του.....

Καλή μέρα σε όλους!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...