tromeros dennis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 http://www.music-map.de/ δωσε NIGHTWISH και θα δεις, πιο συγκροτημα μοιαζει. Ειναι πολυ ενδιαφερον η σελιδα!
Luxx Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 ε οχι οτι μοιαζουν και με τους Iron Maiden και childer of bodom!!
akpe Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Βέβαια! Όπως και οι Ηim (εντάξει, βαριόμουν ελεεινά και είπα να σπάσω πλάκα) μοιάζουν με τους CoF(...), Offspring (?!), Dimmu Borgir (?!?!), Ronan Keating (ROFL), Helloween (wtf) Amorphis (βαρέθηκα τα ερωτηματικά)...
cassidy Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 ε οχι οτι μοιαζουν και με τους Iron Maiden και childer of bodom!! Όχι βέβαια, power metal της φινλανδικής σχολής κι οι δυο είναι, τα κλασσικότροπα σολίδια τα πετάνε όποτε μπορούνε, ΑΛΛΑ οι nightwish έχουν ΓΥΝΑΙΚΑ τραγουδίστρια ενώ οι children of bodom ANTΡΑ, και οι nightwish έχουν οπερατικά φωνητικά ενώ οι άλλοι brutal! Πραγματικά καμία σχέση, απορώ πως τους ήρθε! Πώς γίνεται να τους λείπουν τόσο βασικές μουσικές γνώσεις ώστε να κάνουν τέτοια λάθη δηλαδή! φφς!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Για τσεκάρετε τους Epica παρακαλώ πολύ. Δείγμα 859,925 bytes
Luxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Όχι βέβαια, power metal της φινλανδικής σχολής κι οι δυο είναι, τα κλασσικότροπα σολίδια τα πετάνε όποτε μπορούνε, ΑΛΛΑ οι nightwish έχουν ΓΥΝΑΙΚΑ τραγουδίστρια ενώ οι children of bodom ANTΡΑ, και οι nightwish έχουν οπερατικά φωνητικά ενώ οι άλλοι brutal! Πραγματικά καμία σχέση, απορώ πως τους ήρθε! Πώς γίνεται να τους λείπουν τόσο βασικές μουσικές γνώσεις ώστε να κάνουν τέτοια λάθη δηλαδή! φφς!επ, τωρα το ειδα αυτο! η ειρωνια ξεχειλιζει.. αποψη σου ειναι αυτη. εγω προσωπικα δεν βλεπω να εχουν καμμια απολυτως ομοιοτητα μεταξυ τους.. Όπως και οι Ηim (εντάξει, βαριόμουν ελεεινά και είπα να σπάσω πλάκα) μοιάζουν με τους CoF(...), Offspring (?!), Dimmu Borgirελεος!!
tromeros dennis Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 Δημοσ. 21 Απριλίου 2006 CoF = Cradle of Filth? ΗΙΜ = Cradle of Filth??? δεν νομιζω αλλα ας ρωτησουμε το metal-observer.com: HIM -> εδω -> Gothic Metal Cradle of Filth -> εδω -> Black Metal o.O
devil_will_cry Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 οι nightwish εχουν αντιγραψει πολλα πραγματα απο τους θεριον. εκει στρεψου.
akpe Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Όπως και οι Ηim (εντάξει, βαριόμουν ελεεινά και είπα να σπάσω πλάκα) μοιάζουν με τους CoF(...), Offspring (?!), Dimmu Borgir ελεος!! CoF = Cradle of Filth?ΗΙΜ = Cradle of Filth??? δεν νομιζω αλλα ας ρωτησουμε το metal-observer.com: HIM -> εδω -> Gothic Metal Cradle of Filth -> εδω -> Black Metal o.O Μα δεν το λέω εγώ αυτά...το http://www.music-map.de/ τα λέει
cassidy Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 επ' date=' τωρα το ειδα αυτο! η ειρωνια ξεχειλιζει.. αποψη σου ειναι αυτη. εγω προσωπικα δεν βλεπω να εχουν καμμια απολυτως ομοιοτητα μεταξυ τους..[/quote'] E ναι άποψή μου είναι, τι άλλο θα μπορούσε να είναι Πιστεύω την αιτιολόγησα επαρκώς όμως.
tromeros dennis Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Μα δεν το λέω εγώ αυτά...το http://www.music-map.de/[/url'] τα λέει ναι αλλα δεν ειναι εδω κανεις απο αυτους να το ακουσει! ποιος ξερει και με τη βαση εχουν φτιαξει αυτον τον χαρτι:..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.