teopont Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 ειδα σε μια διαφημιση για μια οθονη fujitsu siemens 19" 290 ευρω περιπου απο carrefour αλλα δεν ξερω πιο μοντελο ειναι ξερει κανεις πιο ειναι αυτο το μοντελο και αν ειναι καλο.αν δεν κανω λαθος παντως ειναι το FUJITSU SIEMENS SCALEOVIEW C19-3 απο οτι μου ειπε ενας φιλος μου αλλα δεν ειναι σιγουρος . τι γνωμη εχεται παντως και για αυτο το μοντελο! παιζει ρολο η οθονη να εχει dvi? εχω να κανω και την εξης ερωτηση αξιζει να αλλαξω την sony μου 17 Ε220 που εχει refresh rate sta 1024 768 100hz με μια απο αυτες τις tft που σε ιδια αναλυση εχουν 75 hz η δεν παιζει ρολο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 εψαξα σε ολο το διαθεσιμο καταλογο κ δεν βρηκα την οθονη που λες. κριμα γιατι θα με ενδιεφερε κ μενα. αν την πετυχει κανενας ας δωσει ινφοζ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Αφήστε την c19-3 με τον tn panel και πάρτε την c19-4 με MVA ΚΑΙ 8ms Υπάρχει και στην Ελλάδα στο techinxx.gr Εγώ την περιμένω αύριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.