Προς το περιεχόμενο

Δε βλέπω τον εξωτερικό δίσκο

jkont

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγκατέστησα επιτυχώς σε θήκη 3.5 δίσκο της MAXTOR 160GB , τον συνέδεσα και στη USB θύρα αλλά δεν το βλέπω στον ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ενώ στη διαχείριση υλικου εμφανίζεται . Έχω παραλείψει κάτι ;

Δημοσ.

Πιθανότατα αν είναι καινούργιος ο δίσκος, να χρειάζεται φορμάρισμα.Πήγαινε Control panel/Computer Managment/Disk Managment και κάνε τον fomat.

Δημοσ.

Επίσης αν έχεις κανένα virtual drive ή κανένα map drive, ίσως να "κάθεται" στο ίδιο γράμμα (πχ F: )

Πήγαινε πάλι στο Disk Managment και καντο Change Letter and Path

Δημοσ.

παιδιά αυτά τα κουτιά για σκληρούς δίσκους υποστηρίζουν όλες τις χωρητικότητες μέχρι και 320Giga?

Είναι καλύτερο να έχουν extra τροφοδοσία ή να παίρνουν ρεύμα απ' τη USB;

Eίναι μόνο για IDE;

Εγώ θέλω να συνδέσω έναν δίσκο σε ένα laptop που υποστηρίζει μόνο USB1 όμως...

Θα κάνει δουλειά ή θα σέρνεται ο δίσκος στην κυριολεξία?

Αν είχατε και κανα μοντέλο να μου προτείνετε ευπρόσδεκτο!

Δημοσ.

Με τροφοδοσία μόνο από το USB δουλεύουν οι slim δίσκοι 2,5", αυτοί που μπαίνουν σε φορητούς. Οι άλλοι θέλουν οπωσδήποτε εξωτερική τροφοδοσία. Όταν αγοράσεις το κουτί θα δεις ότι έχει καλώδιο τροφοδοσίας.

Δημοσ.
παιδιά αυτά τα κουτιά για σκληρούς δίσκους υποστηρίζουν όλες τις χωρητικότητες μέχρι και 320Giga?

Είναι καλύτερο να έχουν extra τροφοδοσία ή να παίρνουν ρεύμα απ' τη USB;

Eίναι μόνο για IDE;

Εγώ θέλω να συνδέσω έναν δίσκο σε ένα laptop που υποστηρίζει μόνο USB1 όμως...

Θα κάνει δουλειά ή θα σέρνεται ο δίσκος στην κυριολεξία?

Αν είχατε και κανα μοντέλο να μου προτείνετε ευπρόσδεκτο!

afou exeis mono usb1 pisteuw oti tha sou sernete kai otan milas gia 320gb exeis polles blepseis gia to laptop sou.....tha sou sinistousa na pareis ekswteriko kouti pou na ipostirizei ethernet interface....tha einai safos kalitero kai grigorotero....pisteuw oti to laptop sou exei ethernet opws sxedon ola.......twra an thes na psakseis gia kana kouti pou na upostirisei usb kai ethernet akomi kalitera......!!!!!!

p.s exw mathima an thes tpt allo pes to mou

Δημοσ.

Επίσης θα λειοτυργήσει κανονικά στο παλιό laptop με την προϋπόθεση ότι έχεις λειτουργικό από win2000 και πάνω αλλιώς θα χρειαστείς drivers (παρέχονται).

Σε usb1.1 βέβαια ο δίσκος θα λειτουργεί με μειωμένη ταχύτητα αλλά δεν θα έχεις πρόβλημα εκτός από τον αυξημένο χρόνο για copy/paste μεγάλων αρχείων.

Για να παίζει mp3 ή κανένα divx ή ότι άλλο θα είναι μια χαρά.

Δημοσ.

βασικα για κατεβαστηρι το θέλω. Δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις.

Υπάρχει κουτί που να υποστηρίζει ethernet;

Απ' την άλλη επειδή έχει μόνο μια ethernet το φορητό και σ' αυτήν έχω συνδέσει το router μάλλον αναγκαστικά στη USB1 θα πρέπει να συνδεθεί...

Λειτουργικό του έχω winXP (αν και σέρνεται λόγω μνήμης)

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις μια PCMCIA κάρτα με usb2 ή firewire για ταχύτητα αλλά δεν θα σου χρησιμεύσει τόσο όσο λίγη παραπάνω μνήμη στο laptop...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...