taktzav Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Έχω ένα σκληρό IDE και θέλω να τον συνδέσω στη ΜΒ σε μια θύρα SATA που έχει ελεύθερη γιατί οι IDE είναι όλες πιασμένες. Σε παλιότερο θέμα στο Forum είχε αναφερθεί πως υπάρχουν κάποιοι αντάπτορες που κάνουν αυτοί την μετατροπή (χωρίς να αγοράσω κάρτα PCI που βγάζει θύρες IDE γιατί δεν αξίζει ο δίσκος τα χρήματα!) αλλά δεν ξέρω που να τους βρώ? Έχεις κανείς καμιά ιδέα;
dpolal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Nομίζω ότι λέγονται serilel ή κάπως έτσι. Κάνε μια αναζήτηση με αυτό το όνομα και θα βρεις στοιχεία.
taktzav Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Ευχαριστώ! η ΄μόνη λύση μέχρι τώρα είναι αυτό που μου προτείνατε το VIPOWER FRAME απτό πλαίσιο. Αυτό το serillel το έχω ξανακούσει αλλά δεν ξέρω που μπορώ να το βρω? Ίσως να στοιχίζει λιγότερο από αυτό το case του πλαισίου αλλά που που το βρίσκουν???
sa1901 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Αυτό που ψάχνεις είναι κάτι τέτοιο. Κάποιοι είχαν αναφέρει ότι το βρήκαν παλιότερα στο Ram Shop. Κόστιζε όμως 18?.
taktzav Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Ναι ένα τέτοιο ψάχνω! μόνο που η τιμή με χαλάει λίγο :-? Βέβαια αν δεν βρώ αυτό το serillel ή κάτι άλλο όπως αυτό πυ μου είπε ο φίλος που δίνει το πλαίσιο ( με 15 ευρώ!) θα είθελα να τo πάρω... Πως μπορώ να βρώ το RAM SHOP?
sa1901 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Πως μπορώ να βρώ το RAM SHOP? http://www.ram-shop.gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.