Προς το περιεχόμενο

SLI Erotisi...

giorgos_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Hello pedes, mia erotisi, exo tin MSI 6800GT karta grafikon, an theliso na paro ali mia gia sindesi SLI prepi soni kai kala na einai apo tin idia eteria? (MSI)

Den mporo na paro mia idia VGA (6800GT) alla alis eterias px ASUS kai na tis sindeso metaksi tous??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικά με τους 8x.xx oδηγούς θα πρέπει να γίνεται αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά μιας και δεν το΄χω δοκιμάσει.

Γράψε ένα απλό e-mail στον κατασκευαστή που ενδιαφέρεσαι και ρώτα.

Can I mix and match graphics cards?

In order to provide optimal symmetric scaling, SLI Technology requires the NVIDIA GPU to match. For example, a GeForce 7800 GTX must be paired with another GeForce 7800 GTX. Likewise, a GeForce 6600 GT must be paired with another GeForce 6600 GT. However, using the latest Release 80 Graphics Drivers, NVIDIA GPUs sold by different manufacturers can be used together in SLI Mode. For example, a GeForce 7800 GT from vendor ABC can be matched with a GeForce 7800 GT from vendor XYZ.

http://www.slizone.com/page/slizone_faq.html#c3

hope this helps :)

Παντως δεν καταλαβαινω την απορια σου, αφου απο οτι φαινεται δεν σε ενδιαφερει τοσο η τιμη (σιγα τη διαφορα αναμεσα σε Asus-MSI, να πηγαινες σε Albatron να το καταλαβω), οποτε γιατι να το διακινδυνευσεις?Εγω ειχα την ιδια απορια με εσενα αλλα δεν πηρα ρισκα και αγορασα μια δευτερη ταυτοσημη Asus EN6600GT SLi Enabled.

Και κατι αλλο: Πρεπει να εχουν ακριβως το ιδιο BIOS?Γιατι οι 2 δικες μου εχουν διαφορετικο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...