GIORGARAS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Αγανάκτηση με έχει πιάσει με το θέμα DSL. Πήγα σε ένα μαγαζί-εταιρεία για να αγοράσω Ondsl kit για pstn γραμμή, αφού στο Πλαίσιο και στο Γερμανό είχε εξαντληθεί (περιοχή Αγίας Παρασκευής, Χολαργού) οπότε είπα και εγώ να μπω στο site της otenet να δω που το πουλάνε. Βλέπω ένα μαγαζί-εταιρεία πάρα πολύ κοντά μου, συγκεκριμένα στην παράλληλο από τον δρόμο που μένω. Όταν λέω μαγαζί-εταιρεία εννοώ ότι πουλάει σε ιδιώτες και εταιρείες αλλά έχει και πάρα πολλά γραφεία γιατί δεν ασχολείται μόνο με πώληση. Πάω εκεί, μου λένε ναι το έχουμε, πληρώνω και όλα οκ. Μου λέει μάλιστα ο υπεύθυνος του dsl (άμα λείπει αυτός κανείς δεν ξέρει τίποτα για dsl και δεν πουλάνε dsl προϊόντα αν δεν τον ρωτήσουν) ό,τι αν έχω οποιοδήποτε πρόβλημα να τον πάρω τηλέφωνο. Φεύγω και καθώς πήγαινα σπίτι σκεφτόμουν πως κάνω ενεργοποίηση γραμμής dsl. Λέω μάλλον online ή θα έχει κάποια αίτηση μέσα. Φτάνω σπίτι και δεν βρίσκω τίποτα. Παίρνω στην otenet να ρωτήσω και μια κοπέλα μου λέει: καλά σας έδωσαν ondsl kit και δεν σας έκαναν αίτηση ενεργοποίησης; Λέω ναι. Μου λέει: Απίστευτο!! Με ρωτάει πιο μαγαζί είναι αυτό και της λέω και μου είπε να πάω ξανά εκεί να κάνω αίτηση. Πάω εκεί και μου λέει: Δεν το ήξερα ότι δεν είχε αίτηση μέσα το κουτί!!!!! Προσοχή στο γραφείο πάνω είχε καμιά 20αρια αιτήσεις συμπληρωμένες. Επειδή η γραμμή δεν είναι στο όνομά μου, μου είπε να φέρω ταυτότητα του κατόχου γραμμής και αντίγραφο λογαριασμό. Αυτό το καταλαβαίνω. Όμως ο τύπος ήθελε να μου δώσει αίτηση να την συμπληρώσω εγώ και να την στείλω εγώ!!! Μην γνωρίζοντας την διαδικασία ακριβώς, δέχτηκα και περίμενα να μου δώσει την αίτηση. Έψαχνε στον υπολογιστή του περίπου 20 λεπτά, ήμουν μπροστά. Καταλάβαινα ότι δεν έβρισκε. Ανοίγει το δικό του κουτί Ondsl για να βρει αίτηση!! Τίποτα. Οπότε μετά από λίγο μου λέει δεν βρίσκω αίτηση, να την κάνουμε ηλεκτρονικά. Σκέφτομαι και εγώ ηλεκτρονικά θα προχωρήσει πιο γρήγορα το θέμα και έμενε να φέρω τα χαρτιά που ήθελε. Επειδή είχα να πάω σχολή τον ρώτησα μέχρι τι ώρα θα είστε εδώ και μου είπε 17:30. Πάω στις 16:00 και ο τύπος είχε σχολάσει από μόνος του........!!!! Καταλαβαίνετε πως αισθάνθηκα και όχι τίποτα άλλο ήταν Παρασκευή...Δηλαδή από Δευτέρα ξανά, εγώ όμως Δευτέρα είμαι όλη μέρα σχολή οπότε σήμερα Τρίτη είχα χρόνο και πήγα στις 10 το πρωί. Ρωτάω μια κοπέλα που είναι ο κύριος και μου είπε δεν έχει έρθει ακόμα!!! Τον παίρνει τηλέφωνο, μιλάμε τηλεφωνικά και μου είπε να αφήσω τα χαρτιά στο γραφείο του και σε μια ώρα που θα έρθει θα κάνει την αίτηση. Ερωτήσεις: 1) η αίτηση δεν θέλει serial number του κουτιού ondsl kit; 2) Δεν πρέπει να υπογράψω; Αν βέβαια γίνει ηλεκτρονικά, ίσως όχι. 3) Θα πάω ξανά αύριο μεσημέρι. Τι πρέπει να κάνω? Αν δω ότι με έχει πουλήσει τι να πω; Να απευθυνθώ κάπου; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας... Αν δεν γίνει η αίτηση αυτές τις μέρες θα πω και το όνομα της εταιρείας εδώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 1) den ksero an xrisimopoioun serial tou koutiou alla ipotheto pos nai 2) Nai prepei an ipograpseis ta simbolaia 3)Mallon tha prepei na miliseis se kapoion ipeuthino ekei allios stin otenet gia na sigoureuteis kiolas oti ontos exei paei i aitisi ekei. Pantos sto plaisio sta kanoun ola oi ipalliloi kai esi apla ipografeis to simbolaio kai tous dineis ena username pou theleis.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eViL_BoNo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Efoson den exei stalei akoma aithsh,exeis to dikaiwma na dwseis pisw to kit kai na pareis ta lefta sou .alliws 8a ton YPOXREWSEIS na brei,na symplhrwsei kai na steilei thn aithsh thn stigmh pou 8a pas sto katasthma.an sou pei ma kai mou,pare apo to katasthma to 801 11 35555 kai dwse ton ypallhlo pou 8a sou bgei sthn grammh na milhsei mazi tou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIORGARAS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Pira otenet kai mou kratisan ta stoixeia kai mou eipan na pao stin etaireia kai na paro apo ekei. Piga kai ekana ligo fasaria, me eksipiretise mia kopela i opoia brike aitis!!!!!!! en to metaksi skaei o idikos tou dsl (tromara tou) kai arxise na tin simplironei kai ton eida oti kapou kolise...tou leo thelete serial number koutiou?? me koitaei me sxetiko fobo kai rotaei: to exeis mazi? nai tou leo, to bgazo apo tin tsanta kai tou to dino... to mono pou me fobizei ligo einai na proxorisei i aitisi giati nai men tin ekana kanonika alla i grammi den einai dikia mou alla stin aderfi mou, omos tous piga tautotita dikia mou, tis aderfis mou, logariasmo OTE kai eksousiodotisi gia allagi grammis se dsl. pote lete na paro na do an kataxorithike i aitisi??? apo aurio??? Euxaristo gia tis apantiseis... Theiko: mpainei kopela i opoia leei oti endiaferete gia agora mixanimatos. Enas ipallilos me koustoumaki tis leei: ti thelete na kanei. Leei i kopela eimai diakosmitria kai sxediazo. Oraia leei autos an kai den ksero eidika gia esas, exoume hp, ibm pc. Akouga sxetika kala xaraktiristika kai petaei ta eksis: disko 80GB!!!! me sixoreite ama balei i kopela 5-6 sxediastika programata kai krataei ston disko o,ti sxediazei einai poli mikros...kai to korifaio einai oti tis eipe gia 17ara othoni!!!! I kopela den iksere tipota apo pc alla molis akouse 17ara eipe oxi thelo 21". apo auta pou eida...den ksanapatao... mono an me fonaksoun gia kati pou leipei apo tin aitisi alla tote tha briso... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Πες μας και το μαγαζί ντε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALR Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Ε για αυτό ότι είναι να κάνουμε το κάνουμε σε μεγάλες υπεύθυνες εταιρίες και όχι στο μαγαζί της γειτονιάς, για να γλυτώσουμε αυτά τα πράγματα! Εδώ οι μεγάλες εταιρίες απαρτίζονται από άσχετους και μπορεί να γίνει λάθος. Φαντάσου τι παίζει με τον γείτονα! Με λίγα λόγια αυτός νόμιζε ότι σου πουλάει το κουτί και τελειώνει εκεί η φάση,τρομάρα του! Πες μας το όνομα για να τον προσέχουμε. Ταλαιπωρία μεγάλη έφαγες φίλε..Άντε με το καλό να μπεί η adsl να τελειώνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIORGARAS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Παίδες δεν ειναι μαγαζάκι...όταν μπήκα έπαθα πλάκα με stock που είχε, αποθήκη υπόγεια, πάνως όροφος γραφεία και λοιπά...λάθος που έβαλαν τέτοιο άτομο εκεί. Να πω όνομα η θα με κράξει κανείς?? Να δώσω μερικά στοιχεία...Δραστήριος (στα αγγλικά) και είναι κοντά στην Γαριδομανία σύνορα Χολαργού, Αγίας Παρασκευής... Αν μου πείτε να πω όνομα το λέω. Επίσης ψάξτε από το site της otenet Για σημεία πώλησης του προϊόντος στην Αγία Παρασκευή και θα το βρείτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Επίσης ψάξτε από το site της otenet Για σημεία πώλησης του προϊόντος στην Αγία Παρασκευή και θα το βρείτε... Aυτά είναι τα αποτελέσματα που βγαίνουν... Δεν θα έλεγα ότι το έχω ξανακούσει το συγκεκριμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 κυνηγι θυσαυρου θυμίζει.... για να δουμε, να το παιξω κορωνα ή γραμματα, το ακτιβ ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIORGARAS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 κυνηγι θυσαυρου θυμίζει....για να δουμε' date=' να το παιξω κορωνα ή γραμματα, το ακτιβ ειναι ?[/quote'] ναι... http://www.active.gr/gr/homemenu.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας φτάνει τα 25 άτομα και η έδρα της βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή , σε ένα σύγχρονο κτίριο συνολικής επιφάνειας 600 τμ2. Δεν βλέπω να είναι και καμιά φοβερή και τρομερή εταιρεία και φοβασαι να την κατονομάσεις. Αν δεν είναι επαγγελματίες, καλύτερα ο κόσμος να το γνωρίζει αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIORGARAS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δίκιο έχεις αλλά δεν ξέρω τι ισχύει με τους κανονισμούς του forum για τέτοια θέματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.