midnight_man Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Οχι ο πλανητάρχης φυσικά , η kate. Κάποιοι δεν είχατε γεννηθεί ακόμα στο προηγούμενο album, οι υπόλοιποι κάτι έχετε ακούσει (λολ) Νέο album, aerial, δεν έχει track of the moment, αλλά έχει μουσικάρες, εύγε, απίστευτο...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Μπραβο, θελω κι εγω να το παρω. Παντου καλα λογια εχω διαβασει και απο οσα κομματια εχω ακουσει ειναι οντως πολυ καλο αλμπουμ.
vsls Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 An k eixa gennithei otan kykloforise to proigoumeno album tis i Kate (alloste itan "molis" to 1993) to Running up That Hill itan apo noris mesa stis paidikes mou anamniseis! Meta apo ayti tin 12xroni anamoni k mias k kykloforei ena album otan i idia to theorei anagkaio simainei para polla! Diavaste tin arketa kali kritiki apo to Rolling Stone! Ego to exo idi sta xeria mou k to meleto prosektika k ontos oi fimes exoun epivevaiothei!
midnight_man Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 boy, θα σου αρέσει, μου το είχε στείλει ο θείος, αλλά διάολε τέτοιες δουλειές αξίζουν το εικοσάρικο (παρά κάτι)... vsls το running up that hill έχει τον απόλυτα θεικό στίχο "And if I only could, I'd make a deal with God, And I'd get him to swap places, Be running up that road, Be running up that hill, With no problems." τι να λέμε τώρα...
vsls Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Mas exei sosei aytos o theios eidika emas tous viastikous k anypomonous! Otan to 1o kommati pou akous apo tin kate einai mia tetoia kommatara epomeno einai na ginesai amesos fan tis! Poly prototypo oso k paraxeno pantos to tragoudi gia to π (nai to 3,14...) sto kainourio album!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Tο αγορασα τελικα και θα το ακουσω ολο καποια αλλη στιγμη. Πολυ καλαισθητη η συσκευασια και το βιβλιαρακι παντως. EDIT: Ακουσα το 2ο CD - το πιο "ευκολο" - 3 φορες ηδη. Ειναι πραγματικα μαγικο. Ανατριχιαστικα ωραιο σε μερικα σημεια - μια απολαυση για τα αυτια. Κοινως "μουσικαρες" οπως ειπε κι ο midnight man.
Godfath3r Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Απο τον τίτλο του τόπικ νόμιζα πως λέγατε για το γκρούπ Bush...
Cristina Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Απο τον τίτλο του τόπικ νόμιζα πως λέγατε για το γκρούπ Bush... Τί σύμπτωση! Κι εγώ ακριβώς αυτό νόμιζα!
dim_b Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Me too. Αφήστε που σε κάποια στιγμή τρόμαξα γιατί νόμισα ότι αναφερόταν στον ακατανόμαστο.
Godfath3r Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Τί σύμπτωση! Κι εγώ ακριβώς αυτό νόμιζα! Έτσι... Έχει ακούσει τίποτα για καινούριο δίσκο απο δαύτους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.