Banko Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ EXCEL Παιδιά μήπως ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που να ανοίγει κλειδωμένο αρχείο EXCEL,η έστω αν υπάρχει κάποιος τρόπος ( καμιά μαιμουνια ) για να το ανοίξω το ρημάδι το EXCEL..........!!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Advanced Office Password Recovery. Δεν είναι δωρεάν δυστυχώς.
sotris99 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Advanced Office Password Recovery. Δεν είναι δωρεάν δυστυχώς. Και δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει...
Johnnie Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Αν το password είναι μικρό (5-6 χαρακτήρες) κάτι μπορεί να γίνει με το παραπάνω πρόγραμμα. Αν όμως είναι μεγάλο, θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή μερικά χρόνια (δεκαετίες ?)... :razz: 8) 8) 8)
gv Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 kleidoma sto open ... i kleidomata fyllon ??? an einai to proto => guaexcel (9a doulepsei sigoura kai se 10 meres to poli 9a sou anoi3ei to arxeio ane3artita apo to mikos password pou exei xrisimopoii9ei !!!) an einai to deytero, einai poli eukolo, ... pes mou ...
Banko Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Βρε πέδες τζίφος η δουλειά…..! ακουστέ να δείτε ποιο είναι το πρόβλημα: Έχω ένα excel το οποίο το ανοίγω κανονικά , αλλά θέλω να κάνω κάποιες μετατροπές σε αυτό, το κακό όμως είναι ότι μάγκας που το έφτιαξε έχει βάλει κωδικό προστασίας. Και επειδή εμείς υποτίθεται είμαστε λίγο πιο μάγκες , θέλω την βοήθεια σας …..! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
chpetros Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ EXCEL[/b'] Παιδιά μήπως ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που να ανοίγει κλειδωμένο αρχείο EXCEL,η έστω αν υπάρχει κάποιος τρόπος ( καμιά μαιμουνια ) για να το ανοίξω το ρημάδι το EXCEL..........!!!! Εχεις προσωπικό μήνυμα
STEVEtheGREEK Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 STEILE EXCEL ,ksekleidwnw EXCEL, soy stelnw KSEkleidwmeno EXCEL!!! aplo eee?
mikeluckyluke Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2006 Παιδια καλησπερα εχω ενα excel το οποιο το ανοιγω κανονικα , αλλα θελω να κανω καποιες αλλαγες σε αυτο, οταν παω να κανω αλλαγες δεν μπορω γιατι ειναι προστατευμενο και δεν εχω τον κωδικο του τυπου που το εφτιαξε. Μπορειτε να μου πειτε και εμενα το φαρμακο για το προβλημα μου; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
darkkin Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 ^^ Πολύ καλό, αλλά για κλείδωμα φύλλων στο Excel δεν λέει τίποτα...
migel Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Πολύ καλό, αλλά για κλείδωμα φύλλων στο Excel δεν λέει τίποτα... Καλησπέρα . Εχει ενα πολύ καλό "αρχειάκι" που βρίσκει κωδικούς σε αρχεία που είναι φτιαγμένα στην Access και νόμιζα οτι είχε και για Excel . Sorry :oops: E krata to gia ola ta alla Thanks migel. Παρακαλώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.