Freddo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Kalispera Exo provlima me to chipset fan ths motherboard ASUS A8N SLI DELUXE. Anagastika na to afaireso apo th motherboard epeidh ekane poli thorivo kai i kymatomorfh sto asus probe edeixne sto 0. Rotisa an mporo na to antikatastiso kai mou eipan oti einai poli diskolo na vro. Exete ypopsin sas an kati tetoio einai efikto? An telika den mporeso na to allakso, endexetai na prokalesei kapoia dysleitourgia sto systhma?
giorgos th. Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 an exeis mia kali roi aera sto kouti sou kai den exeis kanei o/c pisteuo tha anteksei me pathitiki psiksi mono.allios ena cooleraki tis akasa athorivo einai poli kalo.den thimamai montelo omos.
leukonas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Koitakse mipos exoun to cooleraki pou theleis edo http://www.checkmate.gr
xalia Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα...το έβγαλα και έβαλα zalman-NB47J
giorgos th. Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 loipon to cooleraki einai to Akasa cool blue AK-210.
dpolal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Είτε αγοράζεις καινούργιο cooler με ανεμ. είτε χωρίς ανεμ. (παθητικό) είτε μπορείς να προσαρμόσεις επάνω cooler από καμμιά παλιά κάρτα γραφικών ή παλιά cpu ΡΙΙ ή ΡΙΙΙ... Eπίσης αν θέλεις αφήνεις επάνω την υπάρχουσα ψύκτρα (αφαίρεσε αν μπορείς μόνο τον χαλασμένο ανεμ.) και προσάρμοσε ανεμ. από τα παραπάνω που ανέφερα. Πολλές λύσεις υπάρχουν. Καλύτερα πάντως να ΜΗΝ το αφήσεις γυμνό επειδή μπορεί να έχεις πρόβλημα σταθερότητας στο σύστημα σου λόγο της υψηλής θερμοκρασίας.
aGka8l Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 na simiosw pws 8a xasis tin eggiisi ;( se kapia tetia periptwsi
spirosta Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Αν ξέρει να κάνει καλά την δουλειά δεν χάνεται η εγγύηση. Αν χρειαστεί RMA θα βάλει πάλι πάνω το δικό της coolεράκι και τέλειωσε...
RoadHog Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ με την απλή A8N-SLI. http://www.thelab.gr/showthread.php?threadid=15983&perpage=20&pagenumber=1 Πήγα την Motherboard στο Πλαίσιο και μου δώσανε μια καινούρια με το νέο fan.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.