unre@l Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Skeftomai (xa! nai to kano kai auto! xD) na agoraso tin EIZO S1910 Black. To 8ema einai ... auto pou einai se polles EIZO.... einai akrivi :/ Kserete kapoio katastima pou boro na tin vro f8ina? Sto Plaisio tin vrika s 660Euro... sto e-shop 625Euro.. Poio f8ina ap olous to exei sto http://www.technixx.gr mazi me ta eksoda apostolis kai me fpa mazi erxete a8ina me 575 euro peripou. :| Diladi milame gia ARKETA megali diafora stin timi. Auto to magazi einai aksiopisto? to kserei kaneis? Stin A8ina kserei kaneis pou boro na vro autin tin o8oni f8ina? euxaristo gia to xrono sas!
sa1901 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 To technixx είναι το ελληνικό παράρτημα του digitalo.de. Οι οθόνες που δίνει είναι δικής του εισαγωγής και όχι από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχεις την εγγύηση 0 pixel αν την πάρεις από εκεί. Εγώ στην θέση σου θα την αγόραζα απευθείας από Γερμανια. 515? στο Mindfactory + 30? μεταφορικά. Εγγύηση θα έχεις κανονικά από την Ελληνική Αντιπροσωπειά, απλά στα καμμένα pixel θα είναι 4.
unre@l Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 xxmm... kako auto.. an tin paro apo to technixx 8a exo kanoniki egkiisi apo tin elliniki adiprosopia mono pou 8a einai gia 4 pixels? I moni diafora diladi sta shops einai i timi? Rotao epidi Den exo idea apo Germanika kai fovamai min kano kamia patata kata tin paragkelia :/ To mindfactory borei na stilei tin o8oni me adikatavoli?
BillDask Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Συμβουλή δική μου είναι να την αγοράσεις από Ελλάδα έστω λίγο ακριβότερα για να έχεις εγγύηση 0 pixel. Πίστεψε με είναι απίστευτα ενοχλητικό έστω και ένα καμένο pixel κατά πόσο μάλλον να έχεις 3 και να μην μπορείς να την αλλάξεις.
unre@l Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Simfono mazi sou man... alla mou einai polu diskolo na vro 75 euro parapano :/ isa isa vgeno
unre@l Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 sa1901: ali8eia...giati simvenei auto kai den exei pelon egkiisi zero pixel? apo tin eizo den vgenei auti i egkiisi? mipos exoun komatia "dialogis" kai ta dinoun me 4 pixel egkiisi?
OPC Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Εδώ οι αυτοκινητοβιομηχανίες κάνουν διαλογή στα αυτοκίνητα που θα στείλουν σε κάποιες χώρες και δεν θα κάνουν οι λοιπές εταιρίες ? Όλα θέμα marketing είναι. Ο Ματσούκας (Θεσσαλονίκη) την έχει 569? EIZO S1910K 19", 12msec, Overdrice circuit, H:178, V:178, Contrast 1000:1, 250cd/m2, 10-bit palette, DVI, Black TIMH (?) 569.00 PS.Τρομερή η sign σου η οποία ισχύει σε πολλάααααααααα πράγματα
unre@l Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Krima kai eixa xarei Distixos file auti i timi pou eides einai xoris fpa.
spirosta Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 EIZO S1910 Black φθηνή που? To άλλο με τον τοτό το ξέρεις?... Πάντως πάρε από ελλάδα για 0 pixel και εξασφάλιση εγγύησης. Μην έχεις τίποτε τρεχάματα...
sboo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Ο Ματσούκας (Θεσσαλονίκη) την έχει 569? EIZO S1910K 19"' date=' 12msec, Overdrice circuit, H:178, V:178, Contrast 1000:1, 250cd/m2, 10-bit palette, DVI, Black TIMH (?) 569.00[/i'] H τιμές του Ματσούκα είναι άνευ ΦΠΑ οπότε η τελική τιμή βγαίνει 678?(κάτι που επιβεβαιώνει και ο skroutz). Για έγκυρες τιμές μόνο στο http://www.skroutz.gr !!!
sa1901 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 sa1901: ali8eia...giati simvenei auto kai den exei pelon egkiisi zero pixel? apo tin eizo den vgenei auti i egkiisi? mipos exoun komatia "dialogis" kai ta dinoun me 4 pixel egkiisi? 1. Η επίσημη εγγύηση που δίνει η ΕΙΖΟ διεθνώς είναι στα 4 καμμένα pixel. Το 0 pixel είναι μαρκετινίστικο κόλπο της Ελληνικής Αντιπροσωπείας (γι' αυτό κιόλας το εφαρμόζει μόνο στις οθόνες τις οποίες διαθέτει η ίδια στην ελληνική αγορά και προφανώς είναι οι μόνες από τις οποίες έχει κέρδος) το οποίο εφάρμοσε (είναι δεν είναι 2 μήνες τώρα...) για να χτυπήσει την κυριαρχία των LG αυτόν τον τομέα (το οποίο πάλι, παρεπιπτόντως ισχύει μόνο στην Ελλάδα). 2. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι μία ΕΙΖΟ οθόνη είναι πολύ ποιοτική και ελέγχεται πολύ περισσότερο από άλλες στο εργοστάσιο κατασκευής της. Είναι επίσης δεδομένο ότι ελάχιστες ΕΙΖΟ παρουσιάζουν καμμένα pixel ποτέ στην ζωή τους (σε αντίθεση με τις LG). 3. Θεωρώ κοροϊδία να δώσω 150? παραπάνω για την ίδια οθόνη, αν την έπαιρνα από την ελληνική αγορά (μιλάω για την δική μου L578 ... 600? την πήρα τον Απρίλιο και εδώ είχε 750 !!! ). 4. Από φόβο και μόνο (καθώς τα λεφτά που θα έδινα ήταν πολλά) έβαλα το κατάστημα (Mindfactory) να κάνει έλεγχο για καμμενα pixel. Ήρθε με 0 καμμενα και 7 μήνες μετά συνεχίζει να μην έχει... 5. Η κάλυψη της εγγύησης είναι δεδομένη ότι παρέχεται από την Ελληνική Αντιπροσωπεία. Τους έχω στείλει σχετικό e-mail και μου απάντησαν θετικά. Και το ίδιο έχω δει που έχουν πει και άλλα παιδια με το ίδιο ερώτημα.
Gary_Kokkin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 O pixel εγγύηση δίνουν στην Ελλάδα και οι Viewsonic και Νec πλέον (με προυποθέσεις)-Φημολογείται ότι από 1/1/2006 ακολουθήσουν και οι Samsung ,Sony που ήδη δίνουν στην Ρωσία, Μ.Ανατολή ,και Ασία ίδια εγγύηση. Για τα pixel συμφωνώ ,το παραμύθι των καμμένων πρέπει να σταματήσει στις σύγχρονες οθόνες (δυστυχώς όμως κανείς δεν εγγυάτε τις μαιμουδιές με ίδια προιόντα Β'διαλογής από τους εμπόρους ,όποτε το ρίσκο θεωρητικά υπάρχει) Στις Εizo με εγγύηση αντιπροσωπείας ,γίνεται αντικατάσταση οθόνης στην περίπτωση βλάβης ,(εκτός backlight) ,στις οθόνες με Ευρωπαική εγγύηση,επισκευή από την Ελληνική αντιπροσωπεία ,εκτός αν την επιστρέψεις από εκεί που την πήρες για αντικατάσταση.
cozzyzz Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 qoute απο technixx.gr = Εγγύηση 0 καμένα pixel http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=67254&ext=skroutz Δεν ξέρω αμα σε πρόλαβα, πάει 1+ μήνας. *Στο eshop δεν έλεγε οτι είναι 16ms? Ενώ είναι 12?
blueviper Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Φίλε cozzyzz τσέκαρε αυτό το thread. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει στο μεταξύ ή συνεργάζεται με κάποιον εκ των επισήμων διανομέων, αλλά μερικούς μήνες πριν η ίδια η Eizo είχε αποφανθεί πως το technixx δε συγκαταλέγεται στους επίσημους συνεργάτες. Ελπίζω λοιπόν πως δεν πουλάει φούμαρα στους καταναλωτές...σε μια τέτοια περίπτωση καλό θα ήταν να ειδοποιηθεί άμεσα η αντιπροσωπεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.