Προς το περιεχόμενο

HELP with LAN (θα σκάσω!!)

Solmyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

I am cutting to the chase. Προσπαθώ απεγνωσμένα εδώ και 2 μέρες να συνδέσω το λαπτοπ μου (το οποιο δεν εχει internet) με το desktop, το οποιο ειναι συνδεδεμενο με ethernet adaptor στο net. Χρησιμοποιω usb 2 cable για την δουλεια. Ενω καταφερνω να περασω files μεσω ενος proggie, και να δω το αλλο pc, δεν μπορώ να κανω share internet και να παιξω multiplayer games!! Παρακαλώ την βοήθεια σας (στον γκουγκλη δεν βρηκα κατι). Tips, tricks, internet guides, φτυσιμο και μουντζες επειδη αυτο που θελω να κανω μπορει να μην γινεται.... ΟΛΑ welcome!

Ευχαριστω

Δημοσ.

Απ οτι ξέρω το usb σε usb σύνδεση υπολογιστών ισχύει μόνο για μεταφορα δεδομένων και για τίποτα άλλο.Ειναι η ευκολη και γρήγορη λύση για μεταφορα δεδομένων για όσους δεν θέλουν να μπλέκουν με ethernet ,lan

Δημοσ.

i lisi einai apli

1)petas amesos to ilithio usb cable

2)agorazeis ena anastrofo utp kalodio kai mia karta diktiou gia to desktop (megisto kostos 8-9 euro)

3)sindeeis laptop kai desktop me to anastrofo

4)sto desktop kaneis bridge tis dio sindeseis (me to laptop kai me to internet)

5)logika ise ok

se periptosi problimatos postare edo na arxisoume to ti ip na baleis ktl.(an kai efxomai na sou doulepsoun ta aftomata)

Δημοσ.

Αχά! Ακολουθεί noob question: Δεν ειναι το ιδιο η καρτα δικτυου και η ethernet card;;

Και αν ειναι το ιδιο, πως γινεται να ειμαι ιντερνετ μεσω ethernet και να χρησιμοποιω και το utp;;

Ευχαριστω για τα replies

Δημοσ.

DEN me prosexeis :(

bima 2

agorazeis mia karta diktiou (alli mia pera apo aftin pou idi exeis) opote stin mia to internet stin alli to lan (to rima agorazo den prokeite na sou adiasi tin tsepi mia kai kartes diktiou edo toulaxiston stin ellada iparxoun kai me 7 euro)

Δημοσ.

Η άλλη λύση είναι η λύση του firewire στα 400Mbps

Και μπορείς να περνάς και τα DV σου

Αλλά πάλι θα κάνεις bridge connections (firewire & ethernet)

Δημοσ.

Το firewire όμως πήγαινε με 400 πριν το USB 2.0 και πριν το gigabit. ΚΑΙ το firewire είναι φτιαγμένο για δίκτυο. Εξάλλου αναφέρεται στα "network adapters" ως "1394 net adapter". Θα συμφωνήσω μόνο με το σχόλιο "μικρά καλώδια<10m" καθώς θα προτιμούσα 400 με το φορητό του αδερφού μου παρα τα 100 της κάρτας του. Όσο για τις διαφορές στις τιμές των καλωδίων, είναι λίγες σε σχέση με τον 4-πλασιασμό της ταχύτητας. Για την ιστορία έχω κάρτα της ASUS με 2 6-πινες και μία 4-πινη (με καλώδιο 6-4 pin στη συσκευασία) και την πήρα αρχικά για τη βιντεοκάμερα. Πάντως εσύ αποφασίζεις τι χρειάζεσαι να πάρεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...