papg Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Πώς γίνεται μαζική μετονομασία αρχείων με αύξων αριθμό μέσα σε ένα φάκελο. Κάπου το διάβασα αλλα δεν θυμάμαι πως γίνεται. Είναι πολύ απλό πάντως.
or1onas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Markare ola ta arxeia k pata F2 h dexi-click --> Rename
pegasos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Εγώ έχω βρει βολικό αυτό το πρόγραμμα, κάνει πολύ περισσότερα από απλό rename βέβαια http://www.herve-thouzard.com/modules/wfsection/article.php?articleid=1
Luxx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Markare ola ta arxeia k pata F2 h dexi-click --> Renameτο εκανα, αλλα δεν γινεται τιποτα.. στο site για το προγραμμα " The Rename " λεει οτι ειναι donationware προγραμμα. τι ακριβως σημαινει αυτο; Ενα καλο freeware προγραμμα που εχω ειναι το rename master.
papg Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Markare ola ta arxeia k pata F2 h dexi-click --> Rename Σωστός σε ευχαριστώ. Το βρήκα μαρκάρισμα όλα τα αρχεία Δεξί κλίκ στο πρώτο Μετονομασία Και αριστερό κλίκ πάνω σε διπλανό αρχείο
panos78 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Πολλαπλή μετονομασία μπορείς να κάνεις και με τον Total Commander.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.