rigarass Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Ρε παιδιά… ΒΟΗΘΕΙΑ!!! Ακούστε είμαι συνδρομητής ADSL OteNet εδώ και κάτι μήνες… καλά ως εδώ. Είμαι Fun των παιχνιδιών και συγκεκριμένα του CounterStrike 1.6 όπου είμαι και admin. Στην αρχή πολύ ωραίο Ping 30-50 το πολύ! Αλλά με το καιρό έπιανε ανηφόρα 100-150…170-200…300-500. :neutral: Τι μπορεί να φταίει ρε ‘σεις παιδιά ? Μίλησα με Οτε. Με λέει από μέρος μας όλα καλά. Μιλάω με τα παιδιά που έχουν τους servers και επίσης και εκείνοι όλα καλά… Ξαναμιλάω με ΟτεΝεt 1242 και μου λέει να μπω http://www.portforward.com η κάπως έτσι αν θυμάμαι καλά.. Ρυθμίζω τα Ports αναλόγως με τους Servers που μπαίνω αλλά και πάλι τίποτα.. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Χρησιμοποιώ το Speed Touch Router 530 χρήστης OteNet. Τα Port που άνοιξα είναι 27000-27039-1200. Ελπίζω να με βοηθήσετε κάπως . Με Εκτίμηση Δημήτρης Κυρίδης .
sret Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 υπευθηνως ειναι ο οτε και το μπουκωμενο dslam του.Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να πιεσεις ή ελπιζεις σε αναβαθμηση
Luxx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 μηπως ενω παιζεις κανει και αναβαθμισεις; καλα θελει και να ρυθμισεις τις ports απο τους servers; εμενα κατευθειαν με βαζει και δεν εχω παραπανω απο 45 ping.
cassidy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Πράγματι πρόσεξε το automatic updates. Πάντως είναι κλασσική περίπτωση μπουκωμένου dslam. Κατέβασε το All Seeing Eye http://www.udpsoft.com/eye/ Tools >>> Options >>> Network >>> Auto Detect Connection Settings Aν τα packets per second είναι λιγότερα από 30, ξέχνα το gaming με τη γραμμή σου. (σε φυσιολογικές συνθήκες είναι πάνω από 60) Πολύ πιθανό να έχεις προβλήματα με p2p (torrents και μουλάρι) όπως και με voice conference προγράμματα. Άλλη ελπίδα που έχεις είναι να πάς σε γραμμή 512 από ΟΤΕ (τη σύνδεση την αφήνεις 384, δεν είναι εκεί το πρόβλημα). Συνήθως έτσι λύνεται το πρόβλημα. Είναι +5 ευρώ το μήνα στα πάγια της γραμμής, όμως αν περιμένεις να γίνει αναβάθμιση του εξοπλισμού της περιοχής σου από τον ΟΤΕ ...
delis7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Το πρόβλημα με τα κομμένα πακέτα από τον ΟΤΕ δυστυχώς είναι γνωστό Από τον τελευταίο Αύγουστο. Ακολούθησε Το παρακάτω link όπου το πρόβλημα έχει συζητηθεί εκτενώς μήπως καταφέρουμε κάτι όλοι μαζί.
georgepre10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 το All Seeing Eye πως λειτουργεί? τι κάνει?
sugoruyo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 pantws genika na ksereis oti ta games eidika to cs einai poly perierga. px emena mou anevaze trela ping otan eixa uploads. mporei na eftana kai ta 2500-3000 kai synexeia me petage apo to server 8a sou proteina na elenkseis mipws exeis kati pou na sou stoumpwnei ti grammi. dwse kai net_graph 3 na deis choke/loss ama exeis choke simainei stoumpwma sti grammi kai simainei oti de sou ftanei to bandwidth ama exeis loss tote tin ekatses ti varka. simainei oti kapoia paketa de ftanoun pote sto server. koinws kaki poiotita tou link. otan i grammi sou xrisimopoieitai apo kati allo gia metafora megalis posotitas dedomenwn (analogika me to cs) tote to tcp stack sou 8a exei provlima. auto to lyneis me qos an 8es na exeis download/upload mazi me games stin idia grammi. den exei na kanei me bandwidth.
cassidy Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 το All Seeing Eye πως λειτουργεί? τι κάνει? Το all seeing eye είναι game browser. Κοινώς σου βρίσκει servers για τα παιχνίδια που θέλεις ενώ μπορείς φιλτράρεις τα αποτελέσματα ανάλογα με χώρα, αριθμό παιχτών κτλ Απλώς όταν βάζεις auto detect connection υπολογίζει και τα max packets per second που δέχεται η γραμμή σου. Σε αυτά έχει εντοπιστεί το πρόβλημα που αφορά το gaming στις ελληνικές dsl.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.