Joinme Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Γειά σας παιδιά! Ειμαι απο την Κύπρο και το πρόβλημα μου είναι οτι όταν πάω να κάνω εγγραφή στην ιστοσελίδα του rapidshare μεσω τηλεφώνου δεν υπάρχει η σημαία της Κύπρου. Σκέφτηκα μήπως πρέπει να πατήσω την ελληνική σημαία και όταν μου δείξει τον αριθμό τηλεφώνου για Ελλάδα εγώ να πάρω απο εδώ με τον κωδικό της Ελλάδας αλλά δεν ξέρω αν αυτή είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω. :? Αν κάποιος ξέρει να μου πει τι να κανω τον ευχαριστώ εκ των προτέρων.
MariaTs. Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Αν κατάλαβα καλά θες να γίνεις premium μέλος στο rapidshare! Δυστυχώς αφορά Ελλάδα και μόνο απ'ότι είδα. Ο αριθμός για να κάνεις πληρωμή είναι απ'τα 9011... 1,20 ευρώ θα σου κοστίσει το τηλεφώνημα γράφει αλλά υπολόγιζε κάνα 5ευρω να'σαι μέσα, γιατί μέχρι να τελειώσει θα έχεις ξεπεράσει το αναγραφόμενο ποσό! Δεν σε συμφέρει να πληρώσεις το '1,86' των 2 ημερών για 5-10 ευρώ. Δεν ξέρω και τι είναι το paypal για να βοηθήσω... :neutral:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.