maltheo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά έχω σύνδεση HOL 384 και modem Zyxel Prestige 600 (USB) και τις περισσότερες φορές που κατεβάζω μετά από λίγη ώρα μου κολλάει το PC και πρέπει να κάνω restart. Όταν σερφάρω σε ιστοσελίδες δεν έχει κανένα πρόβλημα δεν μου έχει κολλήσει ποτέ. Έχει αντιμετωπίσει κανένας παρόμοιο πρόβλημα; Περιμένω τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 πες μας και με τι κατεβάζεις μήπως βγάλουμε άκρη...torrents? p2p? derect download? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maltheo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 torrents με το πρόγραμμα μΤorrent 1.1.4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maltheo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Σε κανέναν δεν έχει τύχει παρόμοιο πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moutro20 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 kollaei entelws??den mporeis na anoikseis task manager (ctrl+alt+del) na deis poia efarmogi xrisimopoiei tin cpu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.