S2Katana Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Καλα ρε man ποσα topics εχεις ανοιξει με αυτο το θεμα?
Wolfidis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 duude για να ειμαι εδω και να ζηταω βοιθεια για αυτο το θεμα παει να πει οτι εχω τους λογους μου Είχες γνωρίσει καμιά γκόμενα!!! ΥΣ Μόλις έγινε σεισμός!!!!!
panther_512 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Φίλε Duude, εγκατέστησα το πρόγραμμα, να δώ αν μπορώ να σε βοηθήσω. Έκανα επίτηδες τα ίδια με σένα: Εγκατέστησα το πρόγραμμα Έπαιξα με εικονικά λεφτά μιά παρτίδα Απεγκατέστησα το πρόγραμμα Το ξανα-εγκατέστησα Γράφτηκα σαν νέος χρήστης Φίλε μου δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα. Γράφτηκα 2-3 φορές με διαφορετικά στοιχεία και το δεχόταν. Τώρα αν παίζεις με λεφτά και έχεις καταχωρήσει τους λογαριασμούς σου, τότε αυτό είναι άλλο καπέλο και για αυτό δεν σου επιτρέπει πρόσβαση. Πάντως στο site τους λέει ότι έχει 24-ωρη υποστήριξη. Γιατί δεν δοκιμάζεις εκεί? Αν τώρα δεν έχεις καταχωρήσει τους λογαριασμούς σου, τότε το registry σου έχει πρόβλημα (το πιό πιθανό). Και εφόσον με registry-healer δεν γίνεται τίποτα, τί να σου πώ? Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Δοκίμασε στην τεχνική υποστήριξή τους.
sarisn Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Μήπως χρισιμοποιείς συνέχεια το ίδιο mail? Κι' εγώ αυτό θα ρωτούσα... από τη στιγμή που δεν θυμάσαι τα username, password πρέπει να φτιάξεις νέο account με διαφορετικό email και ίσως και όνομα (αν σου ζητάει).
duude Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 .........................................................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.