Προς το περιεχόμενο

Φίλτρο

ARK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να αγοράσω ένα φίλτρο για 19΄οθόνη LCD, της οποίας οι ενεργή διάσταση του τζαμιού είναι 30χ38 cm.

Γνωρίζει κανείς να μου πεί, πριν παραγγείλω άν τα φίλτρα των 19΄ καλύπτει αυτές τις διαστάσεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά, πουλάνε ακόμα φίλτρα;

Εγώ έχω ένα Sony CPD-200SFT 17" του '97 και δεν το σκέφτηκα ποτέ να βάλω.

(Τα μόνα φίλτρα που ξέρω είναι της ADSL και το φίλτρο αέρα του αυτοκινήτου μου)

Είχα μια ΝΕC 17' CRT στην οποία έιχα βάλει ένα καλό φίλτρο. Καθόμουν πάνω απο 8 ώρες και τα μάτια μου δεν καταλάβαιναν τίποτε.

Εδώ και ένα χρόνο έχω πάρει μια 19' TFT. Οταν καθομαι πάνω απο 2 ώρες τα μάτια μου βλέπουν αστεράκια, εκτός του ότι τα νοιώθω παρα πολύ κουρασμένα.

Στο World που είναι λευκή η οθόνη είναι σαν να βλέπεις κατευθείαν σε μια λάμπα φθορίου. Αρχίζω να πιστεύω ότι τα περι ξεκούραστης TFT είναι παραμύθια.

Κάνω δοκιμές βάζοντας το φίλτρο της παλίας και νοιώθω μια ευχάριστη αίσθηση ξεξούρασης τν ματιών, σαν να είσαι στον ήλιο και ξαφνικά να βάζεις γυαλιά ηλίου, κάτι τέτοιο.

Οτι ρυθμίσεις και να τις έχω κάνει δεν βλέπω διαφορά στην ενόχληση.

arketes tft lcd othones stis vasikes rithmiseis exoun kai tin dinatotita na tis kaneis na fainontai poio anoixtoxromes oi poio skouroxromes otan douleueis..... exw tin LG flatron 1730s i opia exeis arketes rithmiseis analoga me ton fotismo tou spitiou i me to ti blepeis....!!!!

koita ligo to manual tis othonis sou....kai xrisimopiise to calibration program to opio mporei na einai mesa sto cd.....elpizw na bohthisa.....

Προσωπικά πιστεύω πως ο μόνος λόγος για την χρήση φίλτρου στην tft οθόνη μου είναι για να μην πιάνει σκόνη και χρειάζετε καθάρισμα σε τακτά χρονικά διαστήματα όπως επίσης και από τυχών γρατουνιές.

px 3M™ Privacy Computer Filters

Προσωπικά πιστεύω πως ο μόνος λόγος για την χρήση φίλτρου στην tft οθόνη μου είναι για να μην πιάνει σκόνη και χρειάζετε καθάρισμα σε τακτά χρονικά διαστήματα όπως επίσης και από τυχών γρατουνιές.

px 3M™ Privacy Computer Filters

Εγώ βλέπω τεράστια διαφορά με το φίλτρο.

Δεν κουράζονται τα μάτια μου και πιστεύω μόνο σε αυτά.

Δεν μπορώ όμως να καταλάβω γιτί είναι τόσο ακριβά. 130 ευρώ 3Μ 19-21''.Αν είναι δυνατόν, όσο η μισή τιμή της οθόνης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...