winmik2kx Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Εγώ δεν ξέρω αν κρατάνε logs ή όχι, αλλά θυμάμαι πριν από μερικά χρόνια ένα περιστατικό, νομίζω με την cosmote ήταν, που παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα στο κέντρο της και έστειλε πάρα πολλά μηνύματα (παλιά κάμποσων μηνών) ξανά από την αρχή. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι σε κάποιο forum το είχα διαβάσει, πιθανότατα και στο insomnia. Επομένως κρατάνε Logs, δεν μπορώ να φανταστώ πως αλλιώς έγινε αυτό!
panagiotispsomiadis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2005 prepi na iparhi sto mitroo alla mono apo pion arithmo stalthike to minim a kai ohi olo to minima.pantos mporis na paris krifa to kinito tis kai na stilis minima esi kai na psarepsis ton allon.
louthiros20 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 den eimai sigouros alla an kaneis ektroph munhmatwn tote kati tha katalabeis.den xerw an ginetai ektroph munhmatwn!!!!!!!sto sex tin ikanopieis re.........meta sugxwrhsews
greekboy Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 les na psaxni akoma na bri ti simbeni meta apo ena xrono?
kostasplak1986 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 filika panta edo tairiazei i frasi "oti thymatai xairete"
louthiros20 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 ena xrono?????//blakeia.....telos pantwn an ton apataei..........kala kerata
theomen Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 πάρτης ένα φτηνό κινητό symbian και με αυτό http://www.getjar.com/products/5837/SMSForwarder μπορείς να κάνεις forward τα sms που λαμβάνει αυτόματα και χωρίς ίχνος. Σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα προγράμματα που λογικά θα σώζουν και τα εξερχόμενα sms.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.