Προς το περιεχόμενο

Θέλω τη βοήθεια σας για παρακολούθηση SMS

giorgos2and5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

enas filos eixe to idio "provlima" me tin kopela tou.eixe enan gnwsto stin vodafon kai eide ta til kai ta sms tis.apotelesma ti sapise sto ksilo exase kai to teleftaio ixnos aftosevasmou kai aksioprepeias kai egine kai rompa ston perigiro.aftos omws eksakolou8ei na pistevei oti ekane to swsto!!ama aderfe den einai entaksei apenanti sou i kopelia afise ti kai fige .ama einai antaksei tote kane kai kapou ta strava matia ama den to paraksilwnei kai de se ek8etei kiolas:ti na pw pantws to 8ema einai ipokeimeniko sto ais8imatiko meros tou oso afora tin parakolou8isi pantws 8ewrw oti oloi eimaste kata

Δημοσ.

εγω πάντως δεν ξέρω αν θα το έκανα αυτό με τα σμσ...βέβαια καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύκολο άμα σου μπούνε υποψίες αλλά το καλύτερο και το πιό σωστό είναι να της μιλήσεις στα ίσια!άμα πάντως το τηλέφωνο είναι στο όνομά σου τότε δεν πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο unofficial να βρείς τα σμσ που έχεις στείλει έσύ τουλάχιστον προς κινητά άλλων...!! αλλά αν το κινητό είναι σε όνομα άλλου τότε τα πράγματα είναι πολύ δυσκολα γιατί οι εταιρείες είναι πολύ προσεκτικές απέναντι σε θέματα που αφορούνε προσωπικά δεδομένα και δεν ρισκάρουνε να εκτεθούνε γιατί θα γίνει μεγάλος ντόρος και έχω την αίσθηση ότι τα δικαστήρια είναι πολύ ευαίσθητα σε θέματα που αφορούνε προσωπικά δεδομένα κ.τ.λ (αν και κάποιος με νομικές γνώσεις θα ξέρει πολύ περισσότερα!)

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να μπορείς να κάνεις data recovery από τέτοιου είδους κινητά (ξέρω, πρέπει να το πας σε μαστορα bla bla) απλά μια ιδέα λεω κ γω. Η ιδέα του να της πάρεις καινούργιο κινητό φαίνεται καλή (στο οποίο βέβαια θα σβήνει εικονικά τα μυνηματα της και με τα εσυ :twisted: ).

Αλλά στην τελική θα σου πρότεινα να της μιλήσεις στα ίσια. Αντρίκια πράγματα. Από την αντίδραση της πολλά μπορείς να συμπεράνεις. Μπορείς να της πείς κ πολλά ψαρωτικά π.χ. είδα πολλές φορές το κινητό αυτό στον αναλυτικό σου λογαριασμό και το έψαξα μετά απο την εταιρία και βρήκα ποιος είναι ο κάτοχος αυτού του κινητού και βρήκα τις συνδιαλέξεις σας, τα μυνήματα σας κοκ.

Υ.Γ.: Όλοι εσείς που μιλάτε για αξιοπρέπεια, να σας δω όταν θα σας μπαίνουν και σε σας ψίλοι ότι η γυναίκα σας (επαναλαμβάνω και τονίζω γυναίκα σας κ όχι τυχαία σχέση) μπορεί έστω και να κολάει με άλλον. Η ιδέα βέβαια του να πηγαίνει με άλλον σε τρελαίνει, θες να κάνεις φονικό, δεν το συζητάω!

Δημοσ.
Σε τι εταιρεία κινητής τηλεφωνίας είναι το νούμερο της συζύγου;

Και σε τι εταιρεία κινητής τηλεφωνίας είναι το νούμερο του συναδέλφου της;

Καλέ μου φίλε, της συζύγου Cosmote και του άλλου Vodafone.

Αναμένω απάντηση σου

Δημοσ.

Καταρχήν, οφείλω να σας ευχαριστήσω όλους που μπήκατε στο κόπο να γράψετε 2 λογάκια.

Οφείλω επίσης να σας επισημάνω το βαθμό δυσκολίας στο "να της μιλήσω". Βλέπετε, υπάρχει και ένα τόσο δα μωράκι στη μέση.Αυτό χειροτερεύει τα πράγματα. Όσοι (και εγώ) είμαστε παιδιά χωρισμένων γονιών , κάτι παραπάνω ξέρουμε.

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους σας. Είστε φοβεροί.

Δημοσ.
enas filos eixe to idio "provlima" me tin kopela tou.eixe enan gnwsto stin vodafon kai eide ta til kai ta sms tis.apotelesma ti sapise sto ksilo exase kai to teleftaio ixnos aftosevasmou kai aksioprepeias kai egine kai rompa ston perigiro.aftos omws eksakolou8ei na pistevei oti ekane to swsto!!

Ennoeitai pws ekane to swsto an thes thn gnwmh mou, epilthe isoropia agaphte mou file, dikaiwsh, etsi einai auta ta pragmata, an den ekane kati auth h isoropia den tha erxotane pote gia to palikari kai tha tou ekane kako sthn ygeia. Epishs h anazhthsh twn alithinwn gegonotwn den einai oute ksepesma oute kati prosvlitiko, einai aksiepeno. Mou aresei pou lete tou paidiou na thn rwthsei kai na ths to pei sta isia, eleos, les kai an exei eukolo to paramithi den arxizei na leei pali oti thelei. Vale ola ta mesa file mou mathe ti simvenei kai mhn eisai koroido kanenos, an isxiei auto pou ipopteuese diazigio kai ston dromo h kyria. Auta ta oliga.

Δημοσ.

file den exeis zalisei kanenan giati ston kathena borei na simbei.episeis boreis na pareis ton logariasmo tou kinitou tis kai na deis ti ora stelnei ayta ta sms kai ti ora ta lambanei.an einai poli bradines ores katalabaineis oti.....kati den paei kala.bebaia na tin spaseis sto xilo den prokeitai na bgaleis noima.ofthalmou adi ofthalmou kai sto telos miname oloi tifloi...oute ayto bgazei nomhma.an odos simbainei kati mia kai iparxei moro stin mesh sizitise to kalitera mazi ths kai ama odos simbainei kati,bres mia koinh lisi pou tha exei to moro kai tous 2 goneis tou mazi tou.episis giati den dokimazeis enan dedektiv??????na tin parakolouthei kai ama simbainei kati tha to matheis

Δημοσ.

Δεν ξερω αν μπορει να γινει κατι τετοιο αλλα μηπως το κανει επιτηδες για να ζηλεψεις?

Επισης μπορεις να δεις τις ωρες οπως ειπε και καποιος αλλος προηγουμενως.

Μερικες συσκευες αποθηκευουν τα σταλθεντα χωρις να το ξερουν παντα οι κατοχοι.

Δημοσ.
Τι κινητό συσκευή έχει μπορείς να μας πεις?( είναι σημαντικό νομίζω)

Καλέ μου φίλε, έχει το Motorola V3. Για όσους ρώτησαν πιο πάνω, οι ώρες που αλλάζει μηνύματα είναι οι κλασσικές πρωινές εργάσιμες και η έχει σύνδεση (και όχι κάρτα) και είναι και στο όνομα της. Επίσης, για να καταλάβετε το όριο ξεπεσμού μου, όποτε έρχεται ο λογαριασμός της cosmote, ανοίγω το φάκελο με μαεστρία, σημειώνω τις κλήσεις και τα μηνύματα και τον ξανακλείνω.

Αυτά τα ολίγα.

Δημοσ.

File mou i parakolouthisi tou kinitou de tha ferei apotelesmata. proselave enan detective na tin parakolouthisei. etsi tha eisai kai sigouros kai sto dikastirio. ennooite oxi ipoklopes giati tha strafoun enantion sou meta. klasika merikes foto kai katharise kai an exeis dikio tote you're free as a bird.

Δημοσ.
Καλέ μου φίλε' date=' έχει το Motorola V3. Για όσους ρώτησαν πιο πάνω, οι ώρες που αλλάζει μηνύματα είναι οι κλασσικές πρωινές εργάσιμες και η έχει σύνδεση (και όχι κάρτα) και είναι και στο όνομα της. Επίσης, για να καταλάβετε το όριο ξεπεσμού μου, όποτε έρχεται ο λογαριασμός της cosmote, ανοίγω το φάκελο με μαεστρία, σημειώνω τις κλήσεις και τα μηνύματα και τον ξανακλείνω.

Αυτά τα ολίγα.[/quote']

Φίλε να σου πω 2 πράγματα.

Πρώτον λες για ξεπεσμό και φόβο λόγω παιδιού. Πιστεύεις ότι αν όντως σε απατάει, η μάλλον ακόμα και όχι, και εσύ να μείνεις με τις υποψίες, θα δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον για να μεγαλώσει ένα παιδί? Δηλ το παιδί να μεγαλώσει με τις υποψίες των γονιών? Εγώ πιστεύω πως όχι. Υπάρχουν περιπτώσεις που τα παιδιά χωρισμένων ατόμων με καλή μεταδιαζυγιακή σχέση έχουν μεγαλώσει πιο ποιοτικά ψυχολογικά από παιδιά ανθρώπων που είναι ακόμα μαζί αλλά δεν τα πάνε καλά.

Δεύτερον, πιστεύεις ότι γνωρίζεις πως ακόμα και σε περίπτωση που σε απατάει, τους λόγους που μπορεί να το κάνει? Μπορεί να είναι κάτι σε εσένα που δεν της αρέσει, και ξεσπάει σε αυτό. Ίσως είναι η έλλειψη του κουράγιου που έχεις να ξεκαθαρίσεις τις υποθέσεις. Κάνε την διαφορά και μίλησέ της. Πες της ότι είδες την κίνηση του λογαριασμού της και επειδή σέβεσαι πρώτον τον εαυτό σου και φυσικά και αυτήν θέλησες να το συζητήσετε πριν πάρεις λάθος αποφάσεις.

Σκέψου όσα σου έγραψα. Το να ζήσεις τη ζωή σου με την υποψία ότι κάποια στιγμή (αν όχι ακόμα και ύστερα από καιρό) σε απατούσε η γυναίκα σου, θα σου δημιουργήσει άσχημη ψυχολογία μέσα στο σπίτι, θα σε φθείρει τραγικά, και όλα αυτά θα περάσουν στο παιδί που φέρατε στην ζωή.

Φιλικά,

WizeMan

Δημοσ.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΣΟΥ ΒΓΟΥΝ ΑΛΗΘΗΝΕΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ?

Δημοσ.

Δυστυχώς δε γνωρίζω το συγκεκριμένο μοντέλο κινητού και επίσης θα σε απογοητεύσω γιατί απ όσο ξέρω οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας δεν κρατάνε logs από περιεχόμενα των sms αλλά τα σβήνουν μόλις γίνει παραλαβή(κρατάνε ώρα και αριθμό που στάλθηκαν κλπ αλλά μάλλον σου είναι άχρηστα). Αν και υπάρχει σχετική οδηγία για να κρατάνε logs δεν έχει ακόμα εφαρμοστεί. (αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας γράψει).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...