giorgos2and5 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Καλοί μου φίλοι, θα ήθελα τη βοήθεια σας (και τις υποδείξεις) σχετικά με το αν υπάρχει τρόπος παρακολούθησης των sms του κινητου (Samsung 460) της συζύγου μου. Πιο συγκεκριμένα, εδω και καιρό ξέρω ότι αλλάζει sms με συνάδερφο της, τα οποία και φροντίζει να τα σβήνει κατευθείαν (ενώ άλλα τα αφήνει να υπάρχουν στα εξερχόμενα ή στα εισερχόμενα). Αυτό το γνωρίζω γιατί παρακολουθώ την αναλυτική κίνηση του λογαριασμού της (Cosmote). Θα σας παρακαλούσα να μη μου πείτε τα κλασσικά του τύπου "να της μιλήσω ή να τη χωρίσω" γιατί χωρίς αποδείξεις δε μπορώ να κάνω τίποτα. Το μόνο που ελπίζω είναι στη βοήθεια σας.
Highlander Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Αν και δεν ξέρω κατά πόσο ταιριάζει μία τέτοια ερώτηση σε αυτό το forum, τολμώ να απαντήσω. Σε αρκετά κινητά, π.χ. το Mpx200 που έχω εγώ, ακόμη και να σβήσεις το μήνυμα, αυτό πάει στα διεγραμμένα μέχει να τα σβήσεις τελείως από εκεί. Μήπως είναι καιρός να της αλλάξεις κινητό ;
OPC Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Για το κατά πόσο ένα sms μπορεί να αποτελέσει "απόδειξη" δεν ξέρω. Πρέπει να μιλήσεις με δικηγόρο και να τους πείς τι θέλεις (θές να βγάλεις εναντίον της το διαζύγιο,θές να την "τρομάξεις" κτλ) και αυτός να σου πεί τι θα αναγνωρίσει ένα δικαστήριο ώς απόδειξη.Επίσης για δές μήπως και μέσω εισαγγελικής παρέμβασεις μπορείς να έχεις τα sms απο και πρός το κινητό της γυναίκας σου σε χαρτί. Μπορεί να είναι κάπως ακριβό αλλά σε κάτι τέτοια το χρήμα δεν λογαριάζεται. Αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω είναι καλή φάση αρκεί να δεχτεί το "δώρο" και να μην ψιλιαστεί ότι παίζει τέτοιο σκηνικό με την διαγραφή.
Str Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 imho, mporei na se keratonei mporei kai oxi, den tha to sxoliaso... alla einai anithiko kai paranomo na tin parakoloutheis. paraviazei prosopika dedomena, kanones ithikis, kanones sxesewn ktl... sto kato kato...apodeiksi gia na tis miliseis einai kai oi logariasmoi me ta sms pou svinontai sto kapaki xoris na svinontai ta ipoloipa pou opos les den tin endiaferi na sta krivei...
ekkli Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 πειραζω που αμφιβαλλω πολυ κατά ποσο η αρχικη δημοσιευση ειναι αληθεια ? βασικά, μακάρι να εχω δικιο κ να μην εχει ξεπεσει τοσο η ανθρωπινη αξιοπρεπεια....
leukonas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Iparxoun programmata ta opia kanoun recover ta minimata akoma kai an exoun sbistei kai apo to kin kai apo tin karta.Alla den exo idea pou mporeis na breis kati analogo.Isos pantos an ebriskes kana gnosto stin cosmote na sou edine ta minimata se xartaki.Gia eisageliki parembasi oute logos.Den tha bgaleis akri me tipota.Mono me pou....stia mporeis na ta deis ta minimata tis.
Dark_son20 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 ena exw na po.... BEAT IT OUT OF HER den xriazete oute kopo oute tpt
kavaliotis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Πανε δωσε 200-300 ευρω σε ενα ντετεκτιβ να την παρακολουθησει και ξεμπερδευεις. Αφου εχεις φτασει σε τετοιο σημειο, μονο αυτο θα σε σωσει. Ετσι κι αλλιως απο την στιγμη που σου μπηκαν υπονοιες, μονο οι φωτογραφιες θα σε κανουν ειτε να την σουταρεις ειτε να της ζητησεις συγνωμη που την υποψιαστηκες.
ppetr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Αν δεν υπάρχει ειλικρίνεια στη σχέση, δεν ξέρω. Για τις παρακολουθήσεις είναι πολύ άσχημο σε μια σχέση. Ξεκάθαρα πράματα
giorgos2and5 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 πειραζω που αμφιβαλλω πολυ κατά ποσο η αρχικη δημοσιευση ειναι αληθεια ?βασικά' date=' μακάρι να εχω δικιο κ να μην εχει ξεπεσει τοσο η ανθρωπινη αξιοπρεπεια....[/quote'] Δηστυχώς για μένα, φίλε μου ekki, έχει πέσει πάρα πολύ η αξιοπρέπεια μου. Σου εύχομαι από την καρδιά μου να μη φτάσεις ποτέ στο χαμηλό σημείο που είμαι εγώ τώρα.
pp6210 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δηστυχώς για μένα, φίλε μου ekki, έχει πέσει πάρα πολύ η αξιοπρέπεια μου. Σου εύχομαι από την καρδιά μου να μη φτάσεις ποτέ στο χαμηλό σημείο που είμαι εγώ τώρα. Φίλε μου, πέρα απο το οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ να βρεις τα sms που εχει σβήσει, το να κάνεις κατι ανηθικο (όπως η κρυφή παρακολούθηση ή το να βουτήξεις το κινητό της και να διαβάσεις ένα εισερχόμενο ελπίζωντας οτι θα είναι ένα απο τα ενοχοποιητικά sms) δεν "πατσίζει" το ανηθικο (να παίζει με κάποιον ή να είναι άπιστη) που πιθανόν κάνει εκείνη.... Η λύση δεν θα βρεθεί εκεί, αφού ήδη έχει χαθεί η εμπιστοσύνη... Αν θες μίλησέ της και ρώτησέ την γιατί κρύβει αυτά τα sms και ρώτα την στα ίσα τι συμβαίνει...
DIL Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 sou protino na tis kaneis doro ena kinito me leitourgiko symbian (nokia kata protimisi)ekei baltis megali karta se xoritikotia kai bale ena progrmama pou apothikevei ola ta sms se enan fakelo stin karta.ayth tha blepei ta sms sta eiserxomena alla ston fakelo ths kartas den tha sbinei giati den tha xerei oti apothikevode kai ekei ektos apo ta eiserxomena.makari pados na mhn simbenei tipota asxhmo....... p.s katholou anithiko den einai.kai poli kala kaneis
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δηστυχώς για μένα, φίλε μου ekki, έχει πέσει πάρα πολύ η αξιοπρέπεια μου. Σου εύχομαι από την καρδιά μου να μη φτάσεις ποτέ στο χαμηλό σημείο που είμαι εγώ τώρα. Σε τι εταιρεία κινητής τηλεφωνίας είναι το νούμερο της συζύγου; Και σε τι εταιρεία κινητής τηλεφωνίας είναι το νούμερο του συναδέλφου της;
mpentenis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 tis sizigoy o ari8mos, einai syndesh h karta?an einai syndesh, se tinos to onoma?ayto metraei....
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Κρύψε στο σπίτι ένα δημοσιογραφικό κασσετόφωνο ή καλύτερα σύνδεσέ το στο σταθερό.Απλά πράματα. Και την αξιοπρέπεια θα την δείξεις την...κρίσιμη στιγμή,όχι τώρα! Α και κάτι άλλο.Το κέρατο ουδείς γλύτωσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.