Προς το περιεχόμενο

Σώστε σκληρό με 156gb data

dreaming123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γέμισα τον σκληρό πολύ όπως φαίνετε και δεν έμεινε ούτε 1mb στην κυριολεξία.Απο το pardition magic βλέπω οτι είναι πλήρες γεμάτος(156gb) σε ntfs.

Και τώρα δεν μπορώ να δω τα περιέχομενα που έχω μέσα και όταν πάω να ανοίξω τον σκληρό(απο τα windows όχι με κανένα κατσαβίδι lol) μου λέει οτι δεν ειναι διαμορφωμένος και αν θέλω διαμόρφωση τώρα.

Tι μπορώ να κάνω για να σώσω τα περιεχόμενα του σκληρού?

Μπορώ με το pardition magic να κάνω ένα backup σε άλλον σκληρό?Και με ποιο τρόπο?Η με κάποιο άλλο πρόγραμμα?

Αν μπορείτε βοηθήστε με κρίμα δεν είναι να χάσω 156gb?

Η αν υπάρχει τρόπος να σβήσω 1gb ωστε να δω τα περιεχόμενα του σκληρού.

Ευχαριστώ

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μα τον 156gb τον είχω σαν storage data.

Τα win τα έχω σε άλλον σκληρό.

Όπως γράφω και στο αρχικό μου post:τώρα δεν μπορώ να δω τα περιέχομενα που έχω μέσα και όταν πάω να ανοίξω τον σκληρό(απο τα windows όχι με κανένα κατσαβίδι lol) μου λέει οτι δεν ειναι διαμορφωμένος και αν θέλω διαμόρφωση τώρα.

Δημοσ.

Kαταρχήν σε ευχαριστω που απαντάς άμεσα.

Αν γίνετε αυτος που θα αναφέρει κάποιο πρόγραμμα να μου πει βήμα βήμα τι να κάνω(συγνώμη αν ζητάω πολλά) αλλά είναι και 156gb μην τα χάσω έτσι τζάμπα.

Δημοσ.

Με το "Norton Ghost" ή "Acronis" είναι κατάληλα για να κάνεις back up.

Το θέμα είναι, που θα κάνεις back up 156 giga σκληρό,ίσως σε καμιά 10αριά dual layer,ή σε άλλο σκληρό.

Κάνουμε back up τακτικά,και φρόνιμο είναι να χωρίζουμε τον δίσκο σε partitions.

Δημοσ.

Παιδιά τον σκληρό τον βλέπουν τα xp...

Απλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα μου λέει οτι δεν ειναι διαμορφωμένος και αν θέλω διαμόρφωση τώρα.

Δημοσ.

dreaming123 ψυχραιμία, ήρθα να σε φτιάξω.

testdisk

Αν προτιμάς γραφικό περιβάλλον Acronis Recovery Expert.

Σε κάθε περίπτωση θες να κάνεις partition recovery και ΟΧΙ data recovery.

Δημοσ.

Ξέχασα να πω οτι το bios τον βλέπει μεν αλλά στης ιδιότητες δεν δείχνει χαρακτηριστικά.Καθώς και λέει στο boot:problem hard disk f1 resume.

-[b}{d]- Θα το δοκιμάσω και αυτό.

Τώρα για ψυχραιμία έυκολο να το λές...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...