Voorhees Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Ρε παιδιά τι γίνεται με αυτό το όριο στα pm; Προσπαθώ εδώ και 4 μέρες να στείλω pm στον pkoutsias αλλά λέει πως του είναι Full και δεν πάει το pm μου. Γιατί δεν βάζετε καμια ρύθμιση ώστε μετά απο 2-3 μέρες full γραμματοκυβωτίου να τα σβήνει απο μόνο του; Φίλε αν δείς αυτό το post διέγραψε κανένα μήνυμα για να καταφέρω κι εγώ να σου στείλω.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Ρε παιδιά τι γίνεται με αυτό το όριο στα pm;Προσπαθώ εδώ και 4 μέρες να στείλω pm στον pkoutsias αλλά λέει πως του είναι Full και δεν πάει το pm μου. Γιατί δεν βάζετε καμια ρύθμιση ώστε μετά απο 2-3 μέρες full γραμματοκυβωτίου να τα σβήνει απο μόνο του; Φίλε αν δείς αυτό το post διέγραψε κανένα μήνυμα για να καταφέρω κι εγώ να σου στείλω. Υπάρχει ρύθμιση που στέλνει στο μέλος ένα e-mail και τον ειδοποιεί: Το Χ μέλος προσπάθησε να σας στείλει προσωπικό μήνυμα αλλά το inbox είναι γεμάτο κλπ. Το να σβήνονται αυθαίρετα τα pm των μελών δεν μπορεί να γίνει, για προφανείς λόγους.
Voorhees Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Σωστό κι αυτό αλλά ποιά είναι αυτή η ρύθμιση;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Αυτή η ρύθμιση ανήκει στο software του forum - εσύ δεν χρειάζεται (και δεν μπορείς) να κάνεις τίποτα. Από τη στιγμή που προσπάθησες να στείλεις pm και είχε γεμάτο το inbox, στέλνεται αυτόματα το μήνυμα στο δηλωμένο λογαριασμό e-mail. Το θέμα είναι κατά πόσο το κάθε μέλος ελέγχει αυτόν τον λογαριασμό e-mail. :neutral:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.