Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορώ να στείλω pm.

Voorhees

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι γίνεται με αυτό το όριο στα pm;

Προσπαθώ εδώ και 4 μέρες να στείλω pm στον pkoutsias αλλά λέει πως του είναι Full και δεν πάει το pm μου. Γιατί δεν βάζετε καμια ρύθμιση ώστε μετά απο 2-3 μέρες full γραμματοκυβωτίου να τα σβήνει απο μόνο του;

Φίλε αν δείς αυτό το post διέγραψε κανένα μήνυμα για να καταφέρω κι εγώ να σου στείλω.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ρε παιδιά τι γίνεται με αυτό το όριο στα pm;

Προσπαθώ εδώ και 4 μέρες να στείλω pm στον pkoutsias αλλά λέει πως του είναι Full και δεν πάει το pm μου. Γιατί δεν βάζετε καμια ρύθμιση ώστε μετά απο 2-3 μέρες full γραμματοκυβωτίου να τα σβήνει απο μόνο του;

Φίλε αν δείς αυτό το post διέγραψε κανένα μήνυμα για να καταφέρω κι εγώ να σου στείλω.

Υπάρχει ρύθμιση που στέλνει στο μέλος ένα e-mail και τον ειδοποιεί:

Το Χ μέλος προσπάθησε να σας στείλει προσωπικό μήνυμα αλλά το inbox είναι γεμάτο κλπ.

Το να σβήνονται αυθαίρετα τα pm των μελών δεν μπορεί να γίνει, για προφανείς λόγους.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτή η ρύθμιση ανήκει στο software του forum - εσύ δεν χρειάζεται (και δεν μπορείς) να κάνεις τίποτα. Από τη στιγμή που προσπάθησες να στείλεις pm και είχε γεμάτο το inbox, στέλνεται αυτόματα το μήνυμα στο δηλωμένο λογαριασμό e-mail.

Το θέμα είναι κατά πόσο το κάθε μέλος ελέγχει αυτόν τον λογαριασμό e-mail. :neutral:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...