gchatz Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Καλησπέρα και από μένα στην παρέα…είναι το πρώτο post που κάνω αλλά έχω διαβάσει παρά πολλά και μπορώ να πω ότι με έχει βοηθήσει αρκετά αυτό το forum σε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζω. Τώρα λοιπόν έχω ένα πρόβλημα με έναν παλιό HDD ήταν σε ένα παλιό pc που έκανε χρέη server και ήταν εγκατεστημένο επάνω λειτουργικό NOVELL αυτός ο δίσκος λοιπόν έχει 2 partition το ένα είναι ένα μικρό περίπου 30 MB και ένα δεύτερο μεγάλο περίπου 900 MB ε αυτό το μεγάλο δεν μπορώ να το δω με τίποτα μέσα από windows Παρά μόνο από partition magic βλέπω ότι είναι Netware και μάλιστα είναι σε άριστη κατάσταση θέλω λοιπόν από αυτό να πάρω κάποια πράγματα που υπάρχουν εκεί μέσα… Μπορώ με κάποιο τρόπο να το πετύχω αυτό??? P.S: τον δίσκο τον έχω βάλει σαν δεύτερο σε ένα Pc με windows xp pro απλά και μόνο για να πάρω αυτό το backup. Thanks!!!!!
xkokos77 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 oxi file mou. Gia na deis ta arxeia mporeis mono otan o novel server douleve kai eixes sindeuei me ena termatiko kai ta evlepes. Den iparxei allos tropos. Ksexase to. Vale ton piso anoikse to pc sindesou kai parta.
dtkos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δυστυχώς οχι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον πάρεις ghost σε RAW mode έτσι για ασφάλεια.
victz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Αν ειχες λειτουργικο εγκατεστημενο πανω, βαλτον στο server και παρε τα αρχεια. Αν ηταν δευτερος δισκος, η απλα τον χρησιμοποιουσες σαν storage, μαλλον δεν βγαζεις ακρη απλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.