Προς το περιεχόμενο

eizo s1910 mapa..

nikoskalamaria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει μην εθελοτυφλούμε, και οι LCD έχουν τα προτερήματα τους: άριστη ευκρίνεια, τέλεια γεωμετρία, μηδενική ακτινοβολία, πραγματικές ίντσες (=ελαφρώς, αλλά αισθητά μεγαλύτερες), ελάχιστος όγκος. Αυτό τις κάνει ιδανικές για την πλειοψηφία των χρηστών και δεν βλέπω λόγο να νιώθουμε πειραματόζωα.

Για πορωμένο gaming θα συμφωνίσω. Πολλοί ξενερώνουν και με το δίκιο τους. Το μαύρο και η ζωντάνια των σοβαρών CRT για gaming (όπως η Mitsubishi [Nec πλέον] 930SB - γιατί κυκλοφορούν και άθλιες, χειρότερες και από TFT) κάνουν το παιχνίδι πολύ πιο απολαυστικό. Αλλά και πάλι η πλειοψηφία ούτε την ψάχνει τόσο, ούτε παρατηρεί κανένα πρόβλημα.

Για τις ταινίες πράγματι έχεις δίκιο. Στην δικιά μου VA (C19-4) το overdrive είναι εμφανές σε σκοτεινές σκηνές ή με συγκεκριμένα χρώματα.

Το απόλυτο τεστ που μου την ντρόπιασε στο overdrive το ανακάλυψα τυχαία: Είναι ένα demo παιχνίδι από ένα παλικάρι που φτιάχνει μια 3d engine (Έλληνας - bad sector το nick του - http://www.slashstone.com/undead/)

Λοιπόν, αν ανεβείτε στο πάνω επίπεδο της πίστας και προχωρήσετε προς το τοίχος αριστερά της φωτιάς και πέσετε σε ένα μπουντρούμι που είναι εκεί, το πάτωμα (πορτοκαλοκαφέ πλακάκια) είναι ιδανικό για να ντροπιάσει το overdrive :P

Με γρήγορη (αλλά και αργή) κίνηση του mouse, ο θόρυβος δίνει και παίρνει! Try it.

Ωραίες οι τεχνολογίες που αναφέρεις και με το καλό να τις δεχτούμε. Ό,τι θα εξελιχθεί το concept επίπεδη οθόνη, θα εξελιχθεί όπως και κάθε τι άλλο. Τώρα όμως είναι το θέμα τί κάνουμε.

Δημοσ.

Apperture grill είναι και η συγκεκριμένη NEC. Καθοδικός Diamondtron.

Η συγκεκριμένη οθόνη είναι φανταστική CRT για παιχνίδια (ειδικά άμα την βάλεις στο mode Superbright) αλλά σε κάθε ρύθμιση είναι αρκετά θολή για κείμενο.

Δημοσ.

Πήρα πριν λίγες μέρες την S1910. Στο Need For Speed 2 προσωπικά δεν παρατήρησα ghosting και αυτό μου είναι αρκετό. Με FPS δεν ασχολούμε οπότε είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Απόδοση χρωμάτων πάρα πολύ καλή, όχι τέλεια αλλά σε σχέση με 'απλές' ΤFΤ που έχω δει διαφορά μέρα με νύχτα. Η τεχνολογία στις TFT έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της, αλλά όπως είπατε παραπάνω εξαρτάται από το τι ζητάει ο καθένας και τι στανταρτ βάζει.

Δημοσ.

Πολλοί δεν ξέρουν τι είναι ghosting.Έιναι το θόλωμα τον γραμμάτων καθώς κουνάμε το παράθηρο ή η απώλεια των χαρακτηρηστικών ενός ατόμου καθώς αυτό τρέχει ΄στην πίστα του παιχνιδίου.Έχω ακούσει πολλα ατομα που αναφέρουν πως η eizo l568 δεν έχει ghosting.Την αγόρασα για "στατική" δουλειά .παλι πολλές φορές παρατηρώ έντονο ghosting.(sundesi dvi)

προς απάντηση εδώ: "Roni23 eipame.. einia ka8ara upokeimeniko. ego tis liges fores pou tin exo dei(se games) den paratirisa ghosting. merikoi alloi paratiroun. so.. phgaine se ena magazi kai check it out "

Δημοσ.

Ena filaraki phre thn Turbo-x 19" dh TFT me 8ms apokrish.ti panel na foraei afth arage?H kalyterh 19" tft pou exw dei mexri stigmhs...0 ghosting 0 interpolation se xamhloteres analyseis.Kai na skefteis oti otan thn eida sto plaisio (pou oles oi TFT deixnoun xalia logw kakou splitter kai VGA converter)3exwrize apo tis alles an kai eixe dyo kamena subpixel.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...