pateliS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Πηρα το 3438G και οπως μπορει να γνωριζετε δεν εχει PCMCIA αλλα ενα νεο slot που το ονομαζουν Expresscard γνωριζει κανεις αν εχουν κυκλοφορησει ανταπτορες πχ. Compact flash ? Εχω ενα gps cf και δεν εχω θυρα τωρα. Μην βιαστητε να μου πειτε να παρω BT GPS γιατι εχω ηδη.
IKARIWTHS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 an de kanw lathos einai antistrofa symbath me thn pcmcia opote mporeis na baleis karta pcmcia me reader writer kai apo oso xerw exoun kykloforisei me cf reader
pateliS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 ne exoun kikloforisi pcmcia>cf alla pleon to laptop den exi 8ira pcmcia alla expresscard pou ine allis morfis , ine allo format , apla rotao an exi kanis gnosi sextika me to an exoun vgi se kikloforia tetios adapter dhladh expresscard>cf
IKARIWTHS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 de xerw an mou diefyge kati omws apo oso xerw einai symbath h mia me thn alh,as mas pei kapoios pio sigouros
pateliS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 kalimera ma ine pio mikri 8ira kamia sxesi , ine misi se mege8os se sxesi me pcmcia
likoyrgos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Καμμία σχέση με την ερώτηση που έκανες αλλά θα ήθελα να ρωτήσω ποιό ακριβώς μοντέλο πήρες (μνήμη , σκληρό κλπ) και αν είσαι ευχαριστημένος σε αυτό το λίγο διάστημα που τον έχεις .(Σκέφτομαι να τον πάρω και εγώ)
nimik Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 kalimerama ine pio mikri 8ira kamia sxesi ' date=' ine misi se mege8os se sxesi me pcmcia[/quote'] Σωστο,δεν ειναι συμβατες,εχω τον Amilo M1451G & expresscard slot,προσπαθησα προ καιρου να βαλω μια Vodafone PCMCIA...δεν χωραει ..οποτε...
pateliS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2005 Τον εχω λιγο καιρο , ειναι ο 3438G με 2χ80 GB 1024 .Για μενα το μονο ας πουμε αρνητικο ειναι η διαρκεια της μπαταριας που δεν εχει πανω απο 100-110 λεπτα , αλλα ηταν γνωστο , το κουφο ειναι οτι η τον εχεις με χαμηλη φωτισμο η οχι στην οθονη με η χωρις WIFI τον ιδιο χρονο χτυπαει.Κατα τα αλλα εχει κορυφαια χαρακτηριστικα , φοβερη οθονη (αρκετα κοντα σε VAIO που εχει φιλος) ειναι πληρης μονο BLUETOOTH δεν εχει , εχει τηλεκοντρολ καλο ηχο και ποιοτητα κατασκευης ειναι λεπτο λιγο βαρυ ομως και σχετικα αθορυβο. σε γενικες γραμμες νομιζω οτι ειναι καλη επιλογη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.