Silok Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Καλημέρα παιδιά.Έχει κάνει κάποιος αγορά από το http://www.geeks.com Είναι αμερικάνικο μαγαζί και μ' ενδιαφέρει ένα φωτειζόμενο πληκτρολόγιο το οποίο το βρήκα εδώ στο βορρά 60 εβραίους κι αυτοί το έχουν μόνο 13 ντόλαρς και μ' ενδιαφέρει κι ένα ασύρματο ρουτερ και διάφορα άλλα γιατί τα έχουν στη μισή τιμή από εμάς.Τα ερωτήματα είναι αν έχει ψωνίσει κάποιος συνφορουμίτης από εκεί ή γενικώς από αμερικάνικα sites και αν γνωρίζει τι παίζεται με τους τελώνες.Αν τελικά πάρω κάτι να έρθει με το ταχυδρομείο ή με κούριερ γιατί οι διαφορές είναι μεγάλες.(16$ το ταχυδρομείο και 80$ το κούριερ).
sotris99 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Τα μικρά πακέτα δεν παιρνάνε τελωνείο... ούτε με ταχυδρομείο ούτε με courier... Ζήτα τους "στο κατάστημα" να γράψουν ότι είναι gift και καθάρισες.
Founes Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 πάνε καλά στο geeks.com ??? εχει μερικές απίστευτες τιμές....
Vmanos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 koita to thema " odigos agoron meso e-bay". ekei tha breis plirofories gia to ti paizei me to telonio. se genikes grammes pantos, iparxei kapoio poso pano apo to opoio mplekeis me teloneio kai an pano sti siskeuasia grafei doro, glitoneis ta keratiatika tou teloneiou
Silok Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Νάστε καλά ρε παιδιά.Θα το ψάξω κι άλλο γιατί ψήνομαι εδώ και καιρό για φωτειζόμενο πληκτρολόγιο και το φθηνότερο το έχει το hac στα 34 ευρά νομίζω και το ίδιο ο τεχνόρασις κοντά στα 60 ενώ τ'αμερικανάκια μόλις στα 14 ευρά+ε.μετ.Sotri99 μπορείς να προσδιορίσεις το μέγεθος του πακέτου ενός πληκτρολογίου;Για μένα είναι μικρό,για τον τελώνα όμως αν ξύπνησε στραβά πως θα του φανεί.Και κάτι άλλο ρε παιδιά,στη φόρμα παραγγελίας πως τους λες να το στείλουν as a gift;ή να σημειώσουν μικρότερο ποσό;
Lucifer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Για δώσε και link να δούμε το keyboard αν δν σου κάνει κόπο
Silok Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Για δώσε και link να δούμε το keyboard αν δν σου κάνει κόπο VOILA http://www.geeks.com/details.asp?invtid=BLK-USBPS2-2160-WB&cat=MOU
greekparot Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Kato apo 99eur den xreonese sto teloneio. An h aksia $ einai megaliteri apo 99eur tote 8a se xreosoun forous sto teloneio.. Opos eipan kai pio pano zita na grapsoun epano "gift" kai an exeis paraggeilei pano apo 100eur na tous peis na grapsoun aksia emporeymatos epano sto koyti toylaxiston ta misa.
japetus Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 ξερετε μηπως αν το οριο του τελωνειου ισχυει και για βιβλια;
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 VOILAhttp://www.geeks.com/details.asp?invtid=BLK-USBPS2-2160-WB&cat=MOU Πολυ καλο φαινεται...Ναι καπου στο Ελλαδισταν το εχω δει κι εγω 60 ευρπουλα!!!!! :-x :-x :-x
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 To έχω δει το πληκτρολόγιο αυτό από κοντά,και δεν με εντυπωσίασε καθόλου. Η ένταση του φωτισμού, ουδεμία σχέση έχει με την φωτογραφία. Και ούτε η απόχρωση είναι τόσο μπλε όσο φαίνεται.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 To έχω δει το πληκτρολόγιο αυτό από κοντά' date='και δεν με εντυπωσίασε καθόλου.Η ένταση του φωτισμού, ουδεμία σχέση έχει με την φωτογραφία. Και ούτε η απόχρωση είναι τόσο μπλε όσο φαίνεται.[/color'] Τα πληκτρα εχουν μαλακη αισθηση σαν του Laptop ???? ;-) ;-)
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δεν θυμάμαι να τα πάτησα,γιατί με απογοήτευσε ο φωτισμός. Αλλά και την αίσθηση του μάγουλου της Jenna Jameson να είχε,πάλι δεν θα το αγόραζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.