gto234 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Καλημέρα, ξέρετε μήπως υπάρχει κανένα μαγαζί στοκατζίδικο στο Ηράκλειο Κρήτης;Έχω φάει τον κόσμο να βρώ μια μητρική socket 370 για έναν PIII 1Ghz που έχω κ δεν βρίσκω πουθενά!Τι αγγελίες έβαλα,τι σε μαγαζιά ρώτησα,τίποτα..
plpapadopoulos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 E, logiko den einai nomizeis? Egw pou eixa valei aggelia 3 Dual mhtrikes mou tis eksafanisane amesws... Dyskolo na vreis se magazi opoudhpote. Oxi omws ki aktor8wto, alla na ksereis oti 8a tis xrhsoplhrwseis. Giati yparxoun merikoi pou nomizoun oti me 20 eurw ka8arisane kai dystyxws den einai etsi...
eurochild Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 kapou exw akousei gia ena tetoio magazi alla den xerw pou akrivws einai.. kapou se mia ka8eto ths dimokratias apenanti apo to estiatorio smyrnh.. kati tetoio.
mpentenis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 ο μακης ειχε, ο ΝΕΤΕΚ.....με κα8ε επιφυλαξη ομως, μαλλον το εκλεισε το μαγαζι, η απλα αλλαξε επωνυμια...εφερνε μεταχειρισμενα απο θεσσαλονικη, stock-house νομιζω το ελεγαν...ψαξε κανενα τηλεφωνικο καταλογο η κανενα χρυσο οδηγο, ισως εχει κατι ακομα σαν ΝΕΤΕΚ, αλλιως αν σε ενδιαφερει πες μου να σου βρω τηλε του
gto234 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Νομίζω το έχω δεί αυτό το μαγαζί αλλά έχει κλέισει. mpentelis αν μπορείς στείλε μου το τηλ, του σε pm.Ευχαριστώ.
dionisios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Επειδη εψαχνα και εγω για ενα Μ/Β για socket 370 δεν υπαρχει πουθενα. Μου ειπαν οτι αν πας μοναστηρακι καπου εχει αλλα ειναι πιθανο να μην δουλευει!!! Καλη τυχη
mpentenis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 η ΙΝΦΟ στην ΒΙ.ΠΕ εμα8α οτι φερνει και στοκ...καπου προσ το κεντρο εχουν και μαγαζι, αλλα που....ιδεα δεν εχω
androu Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 ναι είναι απο κάτω απο το multirama... Το άλλο που ήταν στην κάθετο της δημοκρατίας έχει κλείσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.